Acum că a trecut frenezia venirii primăverii, agitaţia sărbătorilor de orice fel, cred că putem să aruncăm relaxaţi o privire pe câteva obiecte care ar face să tresară de emoţie inima oricărui bookaholic. Cu sau fără ocazie, ce este atât de important? Cred că am experimentat cu toţii senzatia că exact atunci când cauţi un cadou inspirat pentru cineva nu gaseşti, dar în oricare alt moment descoperi multe lucruri care s-ar preta de minune pentru persoana respectiva. Iar pentru un iubitor de cărți chiar că nu trebuie vreo ocazie specială.

Ce ați zice de o felicitare în forma unei fişe de bibliotecă? Mesajul dinauntrul ei este standard (și foarte atrăgător), iar expeditorul îşi poate trece numele în spaţiul predestinat, exact ca la bibliotecă.

Sursa

Pentru că niciodată nu ne maturizăm cu adevărat, sunt convinsă că şoricelul librar ţi-ar putea găsi cu uşurinţă loc pe măsuţa noastră de citit. Mai ales că şi jucăria s-ar simţi în elementul ei.

Sursa

Setul „Sexy Librarian”, pentru feminista îndrăgostită de cărţi, este format dintr-un odorizant de cameră cu scorţişoară, care promite să aducă la viaţă aroma dintr-o bibliotecă şi balsam de buze din ingrediente naturale, pentru că bibliotecara feministă care ştie să-şi pună farmecele în valoare.

Sursa

Un penar sau un portfard simpatic cu mesajul „I love books” este binevenit în recuzita oricărei fete care îşi doreşte să-şi organizeze lucrurile cu stil.

Sursa

Tot pentru uzul personal al oricărei cochete, se găseşte această cutiuţă metalică, cu un mesaj foarte jucăuş.

Sursa

Pentru cei care apreciază arta inovatoare, aceste sculpturi din cărţi mi se par accesoriile perfecte pentru bibliotecă.

Sursa

Sursa

Sursa

Bineînţeles, acestea sunt doar câteva idei, oferta cea mai bogată se găseşte în imaginaţia noastră. Trebuie doar puţină iniţiativă ca să le amimtim celor din jurul nostru cât de mult ne pasă de ei şi de interesele lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *