Poate fi vorba de scriitorul din viaţa ta reală sau imaginară – un scriitor pe care simţi nevoia să-l cadoriseşti cu câteva lucruşoare haioase care să-i ia munca în serios… cu umorul necesar ce se impune în privinţa miturilor de lifestyle scriitoricesc 🙂 Şi, pentru că visăm la scriitori accesorizaţi bookaholic cool, propunem următorul long list. De relaxare!

Aici îşi vor nota ei frumos sau dezordonat gândurile. Costă 6.5 lire.

Cu ceva măsuri de siguranţă care au făcut istorie. Oare nu au mai învăţat că tot ce e bun găsit devine bun publicat? 🙂 De aici.

 

Cu ce ar trebui să se îmbrace un scriitor? Grea întrebare pentru unii, simplă pentru noi! Păi, să fie simpatic, relaxat, cu mesaj. Am găsit câteva tricouri la fix:

Sincer, credem că un astfel de tricou poate rezolva multe probleme 🙂 Doar purtaţi-l! 14,95 lire… nepreţuit!

Ei bine, da, dacă tocmai aţi avut o experineţă proastă în acest sens, îl găsiţi aici. Mai există şi varianta: Hollywood – ruining the book since 1915.

 

Acum, dacă preferaţi cămăşile, avem nişte super butoni:

12 lire pentru butonii care spun totul despre tine 🙂

 

Din ce să bea scriitorul nostru o cafea, un rom… la nevoie:

Mda, ştim că nu scrieţi ce spuneţi voi chiar tot timpul… De aici.

Un set de 6 pahare pentru shot-uri, ca să bei ca adevăraţii maeştri. Îl găsiţi aici.

 

Pentru scriitorii mai puţin sociabili, recomandăm cu încredere plimbarea însoţită de această sacoşă:

O găsiţi aici.

 

Iar pentru cei cu Mac-ul la purtare, avem acele huse de Mac, Iphone, Ipad care nu le trădează vocaţia:

Le găsiţi pe toate aici.

 

Pentru că e nevoie şi de ceva dulce… la inspiraţie, ciocolata belgiană rămâne de bază. A se consuma numai în ambalajul de mai jos. E mai înţelept aşa!

Da, da, sunt chiar tablete de ciocolată! De aici.

 

Şi dacă îţi vine să-i dai un inel? Romantismul e un ingredient pe care noi îl credem indisolubil de viaţa scriitorilor. Aşadar cele mai cool inele scriitoriceşti pentru noi ar fi acestea:

Sunt creaţia japonezilor de Zozo şi costă în jur de 20 euro.

 

Să trecem la lucruri mai deco. Unde să scrie scriitorul nostru?

Biroul Rewrite ni se pare perfect, cu coconul lui alb ca un turn de fildeş acum parţial deschis. Sursa

 

Şi la câteva accesorii cu mesaj pentru lifestyle-ul său:

Aveţi aici tutorialul ca să vă surprindeţi scriitorul preferat cu un cadou handmade. Pentru mai multe idei de veioze literare, consultaţi sinteza noastră.

Puteţi, evident, să-i faceţi şi un ceas din cărţi… din acele cărţi de care oricum a zis că vrea să scape. Vă spunem cum. Pe acesta îl puteţi comanda de aici.

Măcar o vază acolo, chiar dacă cu o floare nu se face primăvară 🙂 Le găsiţi de vânzare pe site-ul creatoarei lor, Laura Cahill.

Nu se poate fără rafturi. Şi cum ştim că la unii cărţile se adună mai mult decât la alţii, soluţia magică ar fi rafturi invizibile care fac pereţii tapetaţi de cărţi ce par că levitează. Le găsiţi aici. Iar selecţia noastră cu cele mai faine rafturi aici.

 

Am păstrat pentru final un imprimeu foarte sexi pentru scriitoare îndrăzneţe şi scriitori care se mândresc cu fanele lor :))

Je lis, je suis jolie. Proaspăt creat de Alina Ene, de la Coolta, pentru coolţi dezinhibaţi 🙂 Astfel de ticouri vor fi de găsit la Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair. Nu rataţi 🙂

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *