Ho ho ho! A venit acel moment din an în care voi spuneți ce vreți de Crăciun de la Cărturești, produse la alegere de 300 lei adică, iar noi plângem că nu ne lasă regulamentul și conștiința să participăm la concurs, pentru că-l organizăm. Ce ți-ai putea dori mai mult de la Moșu’ decât să decizi tu ce să fie în tolbă dintre toate minunățiile de la Cărturești, începând, firește, cu cărțile, și continuând cu toate obiectele acelea atât de faine! Ca un mic teaser, vedeți aici ce selecție frumoasă de Crăciun există.

UPDATE

 

Din cele 732 de comentarii, după ce am scos dublurile și comentariile care nu aveau legătură cu cerința concursului, am rămas la 681 de comentarii unice. Cu random.org, câștigătoare este Mișu Corina Ana Florina

Cum câștigi voucherul de 300 lei la Cărturești

Intră pe librăria online Cărturești (îți recomandăm în special secțiunea de târg). Alege-ți oricâte produse vrei, cu două condiții – suma totală să nu depășească 300 lei și produsele să fie marcate cu “Livrare în 24h” (De ce? Pentru că vrem să fim siguri că sunt pe stoc și renii de la Cărturești ajung înainte de Cărciun la tine cu cadoul).

După ce ai ales, te întorci la noi și ne lași un comentariu cu linkuri la toate produsele din selecția ta.

DSC02859 copyPentru a participa la concurs, este obligatoriu să semnezi cu numele real și complet și să folosești o adresă de e-mail validă. Pe baza datelor introduse te vom contacta în cazul în care ai câștigat și-ți vom cere adresa să-ți trimitem cadoul. Este permisă o singură participare de persoană.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerințele concursului. El va primi un colet cu exact cadoul pe care și l-a ales singur de pe site.

Deadline: 18 decembrie

Încă ceva. Prin participarea la concurs, vă exprimați acordul să primiți știri despre evenimentele și ofertele culturale ale Librăriei Cărturești și newsletterul Bookaholic.

Notă: datorită numărului mare de link-uri din comentarii, sistemul nostru le consideră suspecte și este nevoie de aprobarea lor manuală. De aceea, poate exista un interval până la apariția lor pe site.

Nu uitați, dacă introduceți codul Bookaholic la orice comandă, veți beneficia de 15% reducere.

 

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


733 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *