Vă povesteam acum puțin timp despre noua campanie Absolut, Transform Today. Vă spuneam atunci că printre cei patru artiști inovatori implicați în campanie se află și Woodkid, un muzician complex care nouă ne place la nebunie. Cum pe 5 decembrie vom avea ocazia să-l vedem la București, în cadrul Transformation Event by ABSOLUT, avem pentru voi zece invitații duble*.

Încă de la primul album, Woodkid (Yoann Lemoine) a impresionat prin forța muzicii sale, prin versuri, vizualuri și prin felul în care spune poveștile într-un puzzle fascinant. Pe lângă muzică, Woodkid este cunoscut și ca designer grafic și ilustrator.

The Golden Age, primul lui album, este autobiografic, Woodkid spunând aici o poveste despre copilărie. Este un album poetic, un pic dark, în care găsim toate emoțiile, suprarealismele, poveștile și fricile copilăriei.

Suntem siguri că evenimentul de la București va fi unul fascinant. Dacă vreți să-l ascultați pe Woodkid live, trebuie să ne răspundeți la o întrebare în comentarii până pe 21 noiembrie (inclusiv). Ținând cont că Absolut vorbește în ultima campanie despre transformările artistice și despre oamenii care au avut curajul să își asume riscuri, să inoveze, se se transforme pe ei înșiși și lumea din jurul lor, și se adresează unei generații creative, întrebarea este:

Ce proiect artistic pe care ai vrea să-l faci ai în minte? Poate fi orice, de la o carte pe care vrei să o scrii până la ceva multimedia, teatru, film, design și altele.

Cei zece câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți, cu condiția ca răspunsul lor să fie la subiect, să se semneze cu numele real și cu o adresă de e-mail validă. Nu este admisă decât o singură participare de persoană, nu puneți mai multe comentarii.

Atenție! Invitațiile la evenimentul ABSOLUT au o formă specială și vor fi înmânate personal câștigătorilor. Nu le putem trimite prin poștă sau curier. De aceea, când participați la concurs, fiți siguri că sunteți în București pentru a le ridica și pentru a merge la concert.

Succes!

*concursul se adreseaza exclusiv persoanelor peste 18 ani

Câștigători:

1. Bogdan – link comentariu

2. Rox Andrei – link comentariu

3. Andreea T. – link comentariu

4. Ioana – link comentariu

5. Calitoiu Adelina Ramona – link

6. Barbu Adrian Razvan – link comentariu

7. Iustina Istrate – link comentariu

8. Gabriela Vatafu – link comentariu

9. Stanca – link comentariu

10. Adrian T. – link comentariu

N.B.: În concurs au fost 187 de comentarii în total. Totuși, unii dintre voi ați completat un comentariu inițial cu alte informații sau ați comentat prea târziu (ultimul comentariu era de astăzi dimineață, așa că nu l-am mai putut lua în considerare). Pentru a nu avea șansă dublă de câștig și a defavoriza astfel ceilalți participanți, am scos automat toate adresele de e-mail duplicat, rămânând 182 comentarii cu șansă de câștig.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


187 comentarii
 1. Porancia Victor

  Mi-as dori sa fac un film de promovare a skateboardingului in Romania, care sa implice un istoric al skateboardingului de la noi, ceva interviuri cu practicantii veterani, sfaturi de la acestia si cum vad ei evolutia acestui sport in Romania.

  Reply
 2. Anca Morar

  Un proiect foto care să se bazeze pe opoziţii: alb-negru-color, cald-rece, fericit-trist etc.

  Reply
 3. Madalina Bozeanu

  As vrea sa fac un documentar fotografic despre oameni care calatoresc… singuri 🙂

  Reply
 4. Silvia Tarziu

  Un proiect de transformare a Bucurestiului intr-un oras cu multe spatii verzi si linistite, pentru citit o carte buna sau pentru activitati culturale, unde sa putem sa ne retragem dupa tot haosul de zi cu zi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *