Vă povesteam acum puțin timp despre noua campanie Absolut, Transform Today. Vă spuneam atunci că printre cei patru artiști inovatori implicați în campanie se află și Woodkid, un muzician complex care nouă ne place la nebunie. Cum pe 5 decembrie vom avea ocazia să-l vedem la București, în cadrul Transformation Event by ABSOLUT, avem pentru voi zece invitații duble*.

Încă de la primul album, Woodkid (Yoann Lemoine) a impresionat prin forța muzicii sale, prin versuri, vizualuri și prin felul în care spune poveștile într-un puzzle fascinant. Pe lângă muzică, Woodkid este cunoscut și ca designer grafic și ilustrator.

The Golden Age, primul lui album, este autobiografic, Woodkid spunând aici o poveste despre copilărie. Este un album poetic, un pic dark, în care găsim toate emoțiile, suprarealismele, poveștile și fricile copilăriei.

Suntem siguri că evenimentul de la București va fi unul fascinant. Dacă vreți să-l ascultați pe Woodkid live, trebuie să ne răspundeți la o întrebare în comentarii până pe 21 noiembrie (inclusiv). Ținând cont că Absolut vorbește în ultima campanie despre transformările artistice și despre oamenii care au avut curajul să își asume riscuri, să inoveze, se se transforme pe ei înșiși și lumea din jurul lor, și se adresează unei generații creative, întrebarea este:

Ce proiect artistic pe care ai vrea să-l faci ai în minte? Poate fi orice, de la o carte pe care vrei să o scrii până la ceva multimedia, teatru, film, design și altele.

Cei zece câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți, cu condiția ca răspunsul lor să fie la subiect, să se semneze cu numele real și cu o adresă de e-mail validă. Nu este admisă decât o singură participare de persoană, nu puneți mai multe comentarii.

Atenție! Invitațiile la evenimentul ABSOLUT au o formă specială și vor fi înmânate personal câștigătorilor. Nu le putem trimite prin poștă sau curier. De aceea, când participați la concurs, fiți siguri că sunteți în București pentru a le ridica și pentru a merge la concert.

Succes!

*concursul se adreseaza exclusiv persoanelor peste 18 ani

Câștigători:

1. Bogdan – link comentariu

2. Rox Andrei – link comentariu

3. Andreea T. – link comentariu

4. Ioana – link comentariu

5. Calitoiu Adelina Ramona – link

6. Barbu Adrian Razvan – link comentariu

7. Iustina Istrate – link comentariu

8. Gabriela Vatafu – link comentariu

9. Stanca – link comentariu

10. Adrian T. – link comentariu

N.B.: În concurs au fost 187 de comentarii în total. Totuși, unii dintre voi ați completat un comentariu inițial cu alte informații sau ați comentat prea târziu (ultimul comentariu era de astăzi dimineață, așa că nu l-am mai putut lua în considerare). Pentru a nu avea șansă dublă de câștig și a defavoriza astfel ceilalți participanți, am scos automat toate adresele de e-mail duplicat, rămânând 182 comentarii cu șansă de câștig.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


187 comentarii
 1. Cora Bundur

  M-am gandit in ultimul timp la realizarea unei ‘galerii de afaceri’. Este vorba despre un eveniment ce se aseamana cu o galerie de arta, in care vor fi invitate persoane ce au reusit sa se impuna in domeniul in care ele activeaza, acestia fiind rugati sa isi expuna munca proprie din diferite domenii de arta, fie ca este vorba despre pictura, fotografie, arhitectura, etc, cat si sa isi prezinte munca si sa povesteasca traseul parcurs inca de la inceputul carierei, obstacolele si incercarile pe care le-au trecut. Aceste persoane vor insemna pentru participanti mai mult decat exemplul viu a ceea ce poti deveni prin arta, cat si un impuls de a incepe un proiect, de a pune in aplicare o idee. Va reprezenta o incercare a artistilor de a scoate participantii din zona lor de comfort, de a-i pune in miscare.

  Reply
 2. Budes Alexandru Mihai

  Chiar acum, mi-as dorii sa imi iau un midi controller misto, niste VST-uri idem, si sa incep o serie de experimente in Ableton.

  Reply
 3. Tavi P.

  Un video cu un om care citeste o carte, din off: vocea lui Sergiu Nicolaescu ca intr-un audiobook citind acelasi continut.
  Sa-i spunem video-book.

  Reply
 4. Alina Cirneanu

  Imi doresc sa alcatuiesc un spectacol de dans contemporan bazat pe tehnici de Contact Improvisation. 🙂

  Reply
 5. Lucian

  As vrea sa incep un proiect cu o filmare, poate chiar si un lung metraj pe tema psihedelica, despre o viata simpla, intr-un oras mare, vazuta dintrun anumit punct de vedere.

  Reply
 6. roxana fatu

  As transforma masinile predate in programul RABLA in arta urbana: in jocuri pentru copii, in banci pentru parcuri, leagane, decoratiuni pentru cladiri, statui…

  Reply
 7. Laura

  As vrea sa fac o piesa de teatru care sa surprinda momente amuzante din autobuz si cum un simplu mijloc de transport in comun poate apropia oamenii nu doar fizic 🙂

  Reply
 8. Raluca Marinescu

  As dori sa realizez o expozitie in colaborare cu cel mai bun prieten, care sa contina fotografiile realizate de el, iar la fiecare poza sa existe o melodie pe care sa o poti asculta la casti in timp ce privesti imaginea. De asemenea, langa fiecare fotografie as expune cateva randuri din diverse povestioare scrise de mine, inspirate din viata reala sau nu, care ar rezona cu ‘povestea’ pozei.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *