”Celebrul personaj Carrie creat de scriitorul Stephen King revine într-o nouă ecranizare pe 18 octombrie în toate cinematografele din ţară. Totodată, Carrie poate fi (re)descoperită într-o ediţie specială a cărţii, pe coperta căreia se află actriţa ce o interpretează pe Carrie, Chloë Grace Moretz” ni se spune în comunicatul de presă al editurii Nemira. Cum noi abia așteptăm să vedem filmul, ne-am gândit, împreună cu Nemira, să vă invităm la un concurs.

Premiul constă într-o invitație dublă la avanpremiera filmului Carriece va avea loc joi, 17 octombrie, ora 19.30, la Cinema City Cotroceni -, plus cartea omonimă a lui Stephen King, în ediție limitată.

Ce trebuie să faceți? Să ne răspundeţi printr-un comentariu la întrebarea Ce carte horror ați citit în ultimul timp și de ce v-a plăcut?

Deadline: 16 octombrie 2013, ora 00:00.

Nu uitați să vă semnați cu numele complet și real și să ne lăsați o adresă de e-mail validă.

Succes!

Câștigător: Anca Pasat.

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


16 comentarii
 1. Aurelian

  Ultimul film vizualizat si unul dintre cele mai interesante din ultimul timp a fost The Ghostmaker (Box of Shadows. Este un film interesant din punct de vedere a partii tehnice, putin legat de curentul steampunk ca abordare, insa pierde destul de mult la capitolul poveste, dar cum niciodata nu stica sa incerci ceva nou The Ghostmaker (Box of Shadows) poate fii o experienta interesanta.

  Reply
 2. Coroi Marian

  Ultima carte horror citita se numeste Femeia in negru de Susan Hill, mi-a placut mult felul in care e spusa povestea si probabil ca a facut lucrurile mai interesante ca am citit-o noaptea 🙂

  Reply
 3. Iulia Boiu

  Am citit “Orasul bantuIT”, tot de Stephen King. Este o magnifica poveste despre infruntarea dintre Bine si rau, unde Raul, sub forma aparent nevinovata dar malefica a clovnului Pennywise, este invins de forta prieteniei a 7 copii.

  Reply
 4. Marilena Nicola

  Am citit “Books of Blood” de Clive Barker, pot spune ca mi-a placut deoarece este o serie plina de momente imprevizibile si tensionate.

  Reply
 5. Nicola Stefan

  O carte captivanta pe care am citit-o ar fi In silent graves (Gary A. Braunbeck). Este o poveste macabra, plina de trairi: tristete, regret, izolare; reuseste sa te faca se empatizezi cu personajul principal. Inutil e să spun ca nu e roman de groază tipic.

  Reply
 6. Mihaita C-tin

  Am savurat Shirley Jackson – “The haunting of hill house”.
  Este o poveste cu fantome, subtila, insa consider ca este una dintre cele mai tulburatoare povesti scrise vreodata.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *