Împreună cu prietenii de la Cărturești și Uncle Jeb Studio, ne-am gândit să-i premiem pe cei care îi inspiră pe ceilalți să citească mai mult prin fotografiile lor. Fotografiile cu oameni citind, mai ales când îți sunt prieteni sau modele, îi inspiră și pe alții să citească. Îți dai seama că ai timp, că poate nu ți-ar fi trecut prin cap să citești în poziția aia incomodă, te inspiră relaxarea pe care o exprimă o poză cu cineva citind la mare sau determinarea de a citi în metrou la o oră aglomerată. Și poate data viitoare nu mai uiți să pui o carte în bagajul de călătorie.

Update – Câștigători

Voucher 100 lei: Maria Mihaltan

Voucher 150 lei: Andreea Obreja

Voucher 200 lei: Marga Sabiescu

Ședință foto: Despina Jderu

—————————————–

Fotografii cu tine citind

Trimite-ne deci o poză cu tine citind – poate să fie oriunde, în orice circumstanță, cu cât mai inedită cu atât mai bine, poate să fie selfie, poate să fie făcută de un prieten (cere-i acordul înainte de a o trimite), poate să fie artistică, spontană, poate fi făcută cu telefonul sau cu un aparat profi. Poate fi un detaliu sau un cadru mai larg, voi alegeți. Singura condiție e să fiți voi în poză și să citiți. Tot ceea ce vrem e ca poza să inspire la lectură, să transmită starea aia de bine pe care doar pierdutul într-o carte o dă.

Premii

Vouchere de 200, 150 și 100 lei oferite de Librăria Cărturești – Cărturești pune la bătaie trei vouchere cu care vă puteți cumpăra o grămadă de cărți din multele foarte faine de pe site-ul lor.

O ședință foto profesionistă de studio la Uncle Jeb (o oră) – shooting-urile foto cu echipa Bookaholic sunt toate făcute de Uncle Jeb, dacă vreți să vedeți câteva exemple, iată: de Crăciun, ședință foto cu echipa, ședință de redacție. Sau puteți arunca un ochi pe site-ul lor.

Cum câștigi

Puneți fotografiile în comentariile la acest articol. Toate fotografiile vor intra într-o galerie pe Facebook. Voucherele de la Cărturești vor fi câștigate prin tragere la sorți dintre toți cei care au trimis o fotografie care respectă condițiile concursului.

Ședința foto de la Uncle Jeb Studio va fi câștigată de cel care a trimis fotografia care strânge cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook Bookaholic. Fotografiile vor fi uploadate în galeria de pe Facebook pe măsură ce sunt trimise și cea mai populară imagine va fi decisă de voi.

Galerie foto unde se caută poza cu cele mai multe like-uri

Deadline: 27 iulie

Mențiuni

Dacă fotografia nu este făcută de voi, cereți acordul autorului și menționați-l în comentariu. Este treaba voastră cum împărțiți premiul.

Este permisă o singură participare de persoană.

Sunt luate în considerare fotografiile care respectă tema concursului: oameni citind. Vor fi scoase din concurs, de exemplu fotografiile în care nu apar deloc persoane sau unde sunt doar aranjamente cu cărți.

Semnați comentariul cu numele complet și folosiți o adresă de e-mail validă.

Nu se iau în considerare fotografiile tirmise direct pe Facebook, nu pe site.

Prin participarea la concurs, vă exprimați acordul să primiți știri culturale prin newsletterele Cărturești și Bookaholic.

Voucherele pot fi folosite pe librăria online Cărturești, nu în magazine.

Ședința foto se realizează la sediul din București al Uncle Jeb Studio la o dată stabilită de comun acord.

Succes!

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


255 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *