Avem un premiu tare fain pentru voi – biografia lui Steve Jobs, o poveste super interesantă despre tehnologie, viziune, artă, buddhism, inovaţie, scrisă nu ca să-l ridice pe Jobs în slăvi ci ca să arate complexitatea unei personalităţi contradictorii. Dar mai bine citiţi cronica.

Sunt multe motive pentru care vreţi să participaţi la concursul nostru (în afară de cel că ne iubiţi 🙂 ). Unul dintre cele mai importante e că încă nu avem cartea tradusă în română, nu se găseşte în România aşa că ori o luaţi de afară, ori o citiţi în format electronic. E un cadou frumos de Crăciun, nu credeţi?

Tocmai de aceea, ne-am gândit să facem un concurs diferit de ce am făcut până acum pe Bookaholic. Mai exact, trebuie să ne trimiteţi fotografii.

Trimite-ne o fotografie care să exprime o idee în care Steve Jobs credea foarte mult, legătura dintre Artă şi Tehnologie.

Câteva specificaţii:

– fotografia trebuie trimisă pe bookaholic.ro (at) gmail.com până luni, 19 decembrie. Câştigătorul va fi anunţat pe 20 decembrie.

– fotografia nu trebuie să fie mai mare de 800/600 pixeli

– trebuie să fie însoţită de o scurtă motivaţie/explicaţie – poate fi un text de-al vostru, un citat din Steve Jobs sau din altcineva

– se admit colaje cu condiţia să fie originale

– un participant poate trimite o singură fotografie care să îi aparţină (foarte important! Vă putem oricând cere varianta originală a fotografiei. Nu o aveţi, nu câştigaţi)

– în mail, trebuie specificat numele, prenumele, adresa şi numărul de telefon.

Câştigătorul va fi stabilit de echipa bookaholic.ro pe baza următoarelor criterii: originalitate, tehnică, cât de bine exprimă ideea Artă + Tehnologie, simţ artistic plus inevitabilul “ne place-nu ne place”.

Pe măsură ce le primim, adăugăm aici fotografiile să poată fi văzute sau pe facebookul nostru, să poată fi like-uite.

Succes!

“Technology is nothing. What’s important is that you have a faith in people, that they’re basically good and smart, and if you give them tools, they’ll do wonderful things with them.” (Steve Jobs). Foto: Octavian Ghenea

“Acestea sunt motto-urile mele – concentrare si simplitate. Ceva simplu poate fi mai greu decat ceva complet. Trebuie sa muncesti mult ca sa iti limpezesti gandurile pentru a face ceva simplu. Dar, intr-un final, merita pentru ca dupa ce ajungi acolo poti face orice, chiar si sa muti muntii din loc.” (Steve Jobs) Foto: Andreea Lazăr

Castigator: Octavian Ghenea.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


2 comentarii
  1. Ionela B

    Steve Jobs credea in importanta vietii, in puterea de a crea si de a schimba lumea in fiecare zi. Si, poate mai mult decat orice, era convins ca este esential sa credem in ceva.

    – Timpul tau e limitat, asa ca nu-l petrece traind viata altcuiva. Nu te lasa prins de dogma – care inseamna sa traiesti cu rezultatele gandirii altor oameni. Nu lasa zgomotul facut de opiniile celor din jur sa acopere sunetul vocii tale interioare. Si, cel mai important, fii curajos si urmeaza-ti inima si intuitia. Cumva, ele stiu deja ce iti doresti sa devii cu adevarat. Restul e pe locul al doilea.
    – Nu ma intereseaza sa fiu cel mai bogat om din cimitir. In schimb, pentru mine conteaza sa merg seara la culcare spunand ca azi am realizat ceva minunat.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *