Vă ziceam noi aici că se caută un bookaholic creativ, care să imagineze, deseneze și inventeze un obiect legat de lectură. Concursul organizat de prietenii de la Cărturești s-a încheiat. Cum am făcut parte din juriu, ne-am bucurat să vedem ce proiecte faine s-au primit și vă asigurăm că decizia n-a fost ușoară. Știm c-o să vă placă proiectul câștigător și că vă veți bucura să-l vedeți proaspăt ieșit din producție în librăriile Cărturești. 

Cum, bine știm, lumina este indispensabilă oricărei lecturi și pentru că știm cât de importante sunt sursele de iluminat atunci când citești, am ales câștigătoare o lampă. Nu e orice fel de lampă, ci una creată special pentru iubitorii de lectură, cu un suport pentru cartea pe care tocmai o citești.

bookstork2

Cristina Bulat, creatoarea sa, a reinterpretat simbolul berzei, personaj de poveste, și l-a adus în lumea familiară a cărților. E un proiect simplu și fain, util, care surprinde jucăuș, în câteva linii simple, exact “ce ne doare” atunci când citim – cum bate lumina și unde am rămas cu lectura. O felicităm pe Cristina și de-abia așteptăm să-i vedem creația în librăriile Cărturești!

bookstork3

Cristina Foarfă

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *