Ne-am distrat foarte tare cu postul cu Eminescu adus în contemporaneitate, cu reacțiile cititorilor și cu feedback-ul primit pe Facebook, pe mail, pe messenger, la telefon sau prin porumbei călători (ok, porumbeii n-au venit, dar la câte reacții de toate felurile am primit nu era complet exclus să apară vreunul dând din aripi pe pervaz).

Pe Facebook am avut o discuție super haioasă cu un cititor în meme-uri – aici. La sugestia altor cititori, o publicăm. 🙂 Vă mai așteptăm cu astfel de comentarii pe la noi!

Postul

post eminescu fb

 

Și comentariile 🙂

discutie fb eminescu

 

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


4 comentarii
 1. alexandru

  carefull what you wish :))
  sunt un cititor avid de carti dar imi place sa si glumesc. presimt ca…o sa ne mai intalnim ( pacat ca nu pot atasa poze si.. aici )

  Reply
 2. George

  Mai bine ati citi de pe knowyourmeme.com cum se folosesc meme-urile. Oti fi voi cititori de literatura dar cultura internetului va cam scapa si provocati jena celor care o cunosc. Mai usor cu meme-urile pe care nu le intelegeti.

  Succes 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *