Mâine începe la Sibiu unul dintre festivalurile noastre preferate – ARTmania. Merg acolo de ani buni nu doar pentru trupele rock de pe scena din Piața Mare, dar și pentru activitățile culturale ce au loc în paralel și, mai ales, pentru atmosfera Sibiului animat de oameni și evenimente. Ne-am bucurat când am primit invitația de a face o discuție Bookaholic la Sibiu, așa că vă invităm vineri, 9 august, ora 13:00, să vorbim cu Cecilia Ștefănescu, Florin Iaru și Radu Vancu despre cum se mai citește în societatea contemporană și cum ni s-au schimbat obiceiurile de lectură.

Citim mai repede? Mai încet? Mai neatent? Cum se schimbă obiceiurile de lectură în secolul vitezei și al informației? Ce schimbări a adus în felul nostru de a citi apariția cărților electronice? Care mai este relația noastră cu cartea? Citim mai mult sau mai puțin?

Întâlnirea va avea loc într-un stand în Piața Mică.  Din programul cultural, vă mai recomandăm discuția despre cartea lui Silviu Gherman, Hârtiile Masculului (pe care chiar trebuie să o citiți!) și ARTmanierele poetice de sâmbătă și duminică.

De asemenea, uitați-vă la programul festivalului – neapărat trebuie văzut Deine Lakaien în Bruckenthal, Haggard, Within Temptation sau Lacrimosa pe scena din Piața Mare.

Ne vedem la Sibiu!

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *