Concurs închis. Câștigători: Andra și Alecsandra. Câștigătorii vor primi un mail în care sunt informați cum pot intra în posesia premiilor.

Viseptol este ultimul roman al lui George Vasilievici, autorul constănțean care s-a sinucis în 2010.

Un roman agitat, dar dens, câteodată suprarealist, altădată doar un jurnal extrem de personal, cu droguri dar nu neapărat despre droguri, Viseptol a fost terminat cu puțin timp înainte de moartea autorului, și a fost publicat post-mortem.

Bookaholic și Editura Casa de Pariuri Literare vă dau două exemplare din Viseptol. Ca să participați la concurs, trebuie să lăsați un comentariu în care să ne spuneți care este romanul vostru preferat cu narcotice și de ce. Poate fi din literatura română sau universală, nu contează, ce conteaza în schimb este să fiți creativi atunci când ne povestiți de ce v-a plăcut cartea, pentru că vor fi premiate cele mai interesante două răspunsuri.

Deadline: vineri, 7 octombrie, ora 12:00. Câştigătorii vor fi anunţaţi aici. Vă rugăm să comentaţi cu numele real şi cu o adresă de mail validă, pe care vă putem contacta ulterior.

organizator de evenimente, fotograf, owner Uncle Jeb Photo& Events, fost redactor Metropotam.ro, colaborări în presa culturală: Dilema Veche


13 comentarii
 1. nety

  Multe din romanele lui Mircea Eliade produc o stare de narcoza.Parca scriitorul ar fi recurs, cand le-a scris, la aceasta metoda.

  Reply
 2. Andra

  Mi-a placut mult “Marfa”, de Melvin Burgess, o carte despre un grup de tineri care descopera fascinatia drogurilor si se lasa prinsi in vartejul lor. E uimitor cat de naturala e descrisa trecerea spre dependenta si ce dificil e sa constientizezi ce ti se intampla. Interesant mi s-a parut si modul in care e scris romanul, pe mai multe voci, astfel ca fiecare personaj are ocazia sa-si prezinte perspectiva asupra faptelor si sentimentele sale.

  Reply
 3. Adina

  Requiem for a dream. Pentru ca mi se pare ca a ilustrat foarte bine atat euforia, cat si disperarea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *