Concurs închis! Câştigător: Eliza. Mulţumim tuturor pentru comentarii şi propunerile interesante.

Începând de azi puteţi câştiga un pachet de 3 cărţi din colecţia Top 10+ a editurii Polirom. Iar cărţile sunt: Istoria romanţată a unui safari, de Daniela Zeca-Buzura; Generalul armatei moarte, de Ismail Kadare; şi Cărăbuşul de aur şi alte povestiri, de Edgar Allan Poe.

Pentru a câştiga acest frumos pachet de cărţi, trebuie să răspundeţi la următoarea întrebare: ce carte străină, de care aţi auzit şi v-a plăcut, dar care nu a fost tradusă încă la noi, v-aţi dori să fie tradusă şi publicată în colecţia Top 10+ şi de ce. Deadline: Luni, 5 decembrie, ora 12.00.

Noi, echipa Bookaholic, vom selecta răspunsul câştigător dintre cele mai interesante şi creative comentarii primite de la voi (aveţi grijă ca adresele de e-mail indicate să fie valide şi corecte, pentru a vă putea contacta).

Mult succes!

 

 

owner Designist.ro, fost redactor Casa Lux; colaborări în presa culturală: Dilema Veche; co-autor al romanului colectiv Rubik


25 comentarii
 1. pestrea

  As dori sa fie tradusa cartea “I can make you sleep”,scrisa de Paul Mckenna,pentru a-i face pe cei care nu pot sa adoarma.El a scris si “Castiga incredere in tine” sau “o viata noua in 7 zile”,pe care le am in biblioteca si functioneaza.
  succes tuturor si echipei!O zi buna!

  Reply
 2. Alex G

  The Amazing Adventures of Kavalier & Clay de Michael Chabon. Ar fi o provocare chiar si numai pentru traducere. Stilul savuros al lui Michael Chabon cred ca-l va face dificil de transpus in alta limba. Pe langa asta creativitatea extraordinara de care dispune Chabon, diversitatea ideilor: benzile desenate, nazismul, ideea evadarii prin arta…toate puse intr-un mod ingenios laolalta. Cartea a castigat premiul Pulitzer.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *