Heeey, la mulți ani, Cărtu online! 🙂 Prietenii noștri sărbătoresc 9 ani de joacă pe internet, de cărți faine, de comenzi trimise cititorilor nerăbdători, de oferte simpatice, gândite tematic și de bucurie a lecturii! Fac petrecere de trei zile cu o ofertă fulger – 20% la produsele din stoc, cele cu livrare în 24h!

Pe 24, 25, 26 aprilie, comanzi ce vrei tu de pe Cărturești online, unde vezi eticheta cu 24h, fie că vorbim de cărți, accesorii, obiecte de decor, celebrele seturi de ceai sau obiecte de design și într-o zi sunt la tine, cu reducere de 20%.

Repede-repede, eu am pus ochii pe cartea lui Tibi Ușeriu, pe memoriile psihologului meu preferat, Yalom, pe Inteligența emoțională (o am de dat cadou cuiva care are așa un pic nevoie), pe Arta subtilă a nepăsării (asta e pentru mine) sau pe Inteligența erotică, că o tot urmăresc pe doamna Esther la TED-uri și-mi place ce spune.

Aveți sute, mii de opțiuni acolo și tot ce pot să vă zic e să vă grăbiți. Ba mai mult, Cărtu promite să vă înscrie pe lista primilor cititori din oraș și să vă dea prioritate la precomenzile pentru filme și muzică.

Din nou, la mulți, Cărturești online!

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *