V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai sexy personaje din carti? Dupa ce aflati, aruncati-va privirea pe o colectie de fotografii cu scriitori in costume de baie.

Si daca tot suntem in vacanta, cititi aici despre cele mai frumoase picnicuri din literatura.

Smart marketing for books: aflati care sunt cele mai misto campanii Penguin. Merita sa vedeti, unele sunt foarte haioase.

Din categoria literatura pe iPad, doar ce am gasit o lista de app-uri de poezie care s-ar putea sa va placa.

Ce obtii daca inlocuiesti cuvantul “dragoste” din toate titlurile de carti care iti vin in minte cu Sex Nebunesc? Despre asta si despre alte jocuri literare puteti citi aici.

Din nou ceva despre declinul editurilor, dar hei, poate rezolvam problema din vorbe.

Mai tineti minte Morometii si Ion? Un articol despre lecturile obligatorii si cine le mai citeste zilele astea – dar nu de la noi, de la ei.

Dar de Coliba Unchiului Tom va amintiti? Iata un articol despre impactul real pe care l-a avut cartea la aparitie.

Cititi aici recenzia unei carti intitulate On The Road To Babadag. Da, Babadagul nostru.

Si din nou despre tot scandalul de dinainte, din timpul si de dupa Man Booker International Prize, care s-au dat recent in stamba ca ar fi mai prestigiosi ca suedezii si micutul lor premiu, Nobelul. Probabil de-aia n-a venit Philip Roth sa-si ridice premiul de la ei. Din respect.

Daca ai scris vreodata, cunosti probabil conflictul dintre fantezia de a scrie numai cand iti vine inspiratia (a se citi procrastinare) si necesitatea de a termina odata bucata la care lucrezi. E totusi nevoie sa stai cu fundul lipit de scaun ca sa fii un autor bun?

Si, in final, lecturile verii: o lista de liste 🙂

On The Road To Babadag

organizator de evenimente, fotograf, owner Uncle Jeb Photo& Events, fost redactor Metropotam.ro, colaborări în presa culturală: Dilema Veche


Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *