Serios, cine ești? 🙂 Despre noi mai știi una-alta, scriem aici zilnic, citim, glumim. Vrem însă să știm mai multe despre voi, cititorii noștri. Și nici că ocazie mai bună nu puteam găsi decât Studiul de Audiență al Blogurilor Românești, realizat de Standout. Vedeți voi bannerașul verde din dreapta? Click pe el și răspundeți la întrebări, vă ia câteva minute. Sau click aici.

De ce ne ajută? Păi, în primul rând, pentru că suntem prieteni și vrem să știm mai multe despre voi. Apoi, vrem să vadă și alții că profilul cititorului de blog cultural e unul tare fain, deștept și informat. Vrem să știm mai clar cine ne citește pentru a vă putea oferi un conținut cât mai potrivit profilului vostru.

Blogosfera culturală pare un fel de Cenușăreasă a online-ului. Tocmai pentru a schimba imaginea asta, avem nevoie de voi să completați survey-ul. Mulțumim frumos!

Cristina Foarfă

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *