Ziua Internațională a Femeii este celebrată oficial în multe țări din lume, de aproape 40 de ani. Anul acesta, Litera promovează gentilețea prin evenimentul Cele mai prețuite femei primesc cele mai frumoase cărți. Bărbații din companiile din România sunt încurajați să spună printr-un comentariu pe www.facebook.com/EdituraLitera cât de speciale sunt colegele lor. Cele mai interesante mesaje vor fi premiate cu cărți pentru toate doamnele din companie, dar și pentru gentlemenii care au preluat inițiativa.

Câstigătorii vor fi anunțați în data de 8 martie pe pagina de facebook a editurii, iar cadourile literare vor fi trimise la sediile companiilor în zilele imediat următoare.

Cărțile oferite în cadrul evenimentului Cele mai prețuite femei primesc cele mai frumoase cărți fac parte din colecțiile consacrate ale Editurii Litera: Premium, Clasici moderni, Clasici contemporani, Iubiri și destine.

E primăvară, deschideți cărțile!

* * *

Litera – Un sfert de secol de cărți!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 26 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 5 600 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte.

Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *