Ca freelancer mereu pe drumuri, sunt într-o căutare continuă de locuri frumoase, interesante, creative, unde să pot lucra sau să mă întâlnesc cu oameni. Și unde, bineînțeles, am nevoie de tehnologie pentru a fi mereu conectată. M-am bucurat să aflu de lansarea Notelier, un spațiu dedicat creativității, găzduit de Cărturești Verona și creat de Samsung Galaxy Note 4.

 Locul poartă semnătura arhitectei Irina Neacșu și exact asta transmite prin soluțiile de design găsite: creativitate, inovație, joc, relaxare, idei faine, conectare și libertate de mișcare (scaunele-leagăn sunt o minunăție, la fel și cele cu mesaje jucăușe). Mai mult decât atât, există o zonă unde Samsung pune la dispoziție Galaxy Note-uri 4, pentru momentele când n-ai mai vrut să-ți iei laptopul cu tine.

Un spațiu fain inspiră și crează cadrul perfect pentru apariția ideilor, pentru discuții și pentru dezvoltarea de proiecte inovatoare. Suntem siguri că Notelier va deveni un loc preferat de cei din zona creativă, așa că asigurați-vă că ați făcut rezervare înainte de a merge acolo.

_P4A1179 _P4A1176

_P4A0974
_P4A1310 _P4A1024

Cristina Foarfă

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *