Editura All ne propune un târg. Bloggerii scriu despe o carte de la ei (pe care editura o pune gratuit la dispoziție) și angajații All trec la muncă în folosul comunității. 🙂 Mai exact, fiecare recenzie “costă” 15 minute de voluntariat. Mai mult decât, atât fiecare comentariu la o recenzie din campanie înseamnă încă trei minute de voluntariat.

Unde vor munci reprezentanții editurii? În centrele alese de primii trei bloggeri care au adunat cele mai multe minute de muncă prin recenzii și comentarii.

vALLuntar este o campanie prin care vrem să promovăm lectura şi voluntariatul şi prin care încercăm să ne apropiem de cititori. Nu spunem că vom schimba lumea, că datorită nouă şi voluntariatului nostru lumea va deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar că orice schimbare începe cu noi înşine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispuşi să facem mai întâi în noi înşine această schimbare, ca ea să se poată reflecta ulterior şi în comunitate.  Ce va rămâne la sfârşit? Nişte cărţi citite, nişte copii zâmbind, nişte copaci plantaţi si un imens sentiment de linişte interioară, de bine şi de bucurie. (Mario Demezzo, vicepreședinte All)

Regulamentul campaniei este aici. Noi zicem că e o idee tare simpatică, așa că puneți mâna și scrieți, citiți, comentați ca să le dăm ceva de muncă celor de la All! 🙂

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *