Luni, 8 mai 2017, debutează seria de primăvară-vară a Conferinţelor BookLand Evolution (ediţia a 4-a), cel mai amplu proiect cultural, care oferă liceenilor şi studenţilor din 23 de oraşe o oportunitate excelenţă de dezvoltare personală prin discuţii libere cu peste 500 de profesionişti consacraţi.

Tinerii din Baia Mare sunt aşteptaţi între 8 – 12 mai în intervalul orar 14:30 – 16:00, la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”.

Speakerii Conferințelor BookLand Evolution Baia Mare sunt: Tudor Borza, Rodica Florian, Vlad Adrian Roman, Doru Miraviţchi, Dragoş Călin, Grigore Zlampareţ, Ştefan Dărăbuş, Izabella Kiskasza, Amelia Baciu, Doru Şupeală, Felix Mezei, Anca Boloş, Ciprian Borsan, Laura Ghinea şi Gabriel Oană (Gaben).

Vlad Adrian Roman, Președinte Asociația Muntzomani, membru fondator al Grupului Local de Acțiune: „Ceea ce doresc să încerc să transmit tinerilor prezenți la conferințe, este importanța de a te cunoaște ca persoană, să încerci să ajungi să-ți cunoști sau, cel puțin, să recunoști ceea ce-ți place să faci cel mai mult, și la care ești și bun. Cât de important este să înțeleagă că cititul te dezvoltă personal și îți dă importanță și avantaje față de interlocutorul tău, și că nu reprezintă o rușine față de colegi și prieteni. Vreau să dezvolt pe ideea că lumea nu are nici o obligație față de tine! Dacă tu nu faci ceva pentru tine, nimeni nu o va face! Și motivația mea personală: fii tu exemplu în primul rând!”.

Doru Miravițchi, Investitor, Antreprenor, speaker, trainer și business coach: „Cea mai importantă investiție pe care o putem face este în educația tinerilor noștri. Îmi doresc să cunosc tineri ambițioși, pasionați, dornici să-și schimbe viața, dornici să schimbe societatea. Pentru a reuși acest lucru ei au nevoie de planuri bine conturate, muncă organizată și consecvență. Iar eu îmi doresc să îi ajut să descopere și să aplice aceste principii care duc la succes”.

Doru Șupeală, Expert in comunicare si marketing: „Să le spun că îi iubesc foarte tare fiindcă sunt curioși, veseli, creativi, inteligenți și ambițioși, că am mare încredere în ei și știu că vor schimba țara asta în bine, că îi admir și îi urmăresc cât de atent pot eu ca să îi înțeleg și să mă inspir din ideile lor bune. Vreau să îi încurajez să își caute fără oprire vocația, să creadă în talentul și steaua lor, să își iubească semenii și să fie generoși și entuziaști, să se descopere și să se redescopere mereu, să nu le fie frică de nimeni și de nimic, să își pună în valoare mereu talentul, curajul și ideile și să se alieze și să se lupte fără rezerve ca să construiască o lume mai frumoasă, așa cum visează”.

Intrarea la conferinţe este LIBERĂ!

Programul întregii săptămâni îl puteţi găsi aici.


Despre BookLand
BookLand a luat naștere in 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională activă timp de peste 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orașe. Librăria online www.book-land.ro şi Tabăra Coolturală BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural, iar seria de Conferinţe BookLand Evolution şi platforma www.inPractică.ro completează abordarea social-educațională asumată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *