In ultimul timp, Adevarul a descoperit televiziunea online si are tot felul de productii destinate exclusiv digitalului. Una dintre ele este Cultube (cultura+youtube – ati prins aluzia subtila), o mica emisiune culturala facuta de Cezar Paul-Badescu.

In ea, Cezar Paul-Badescu trateaza diverse teme pornind de la carti. Sau porneste de la teme si ajunge la carti. Emisiunea e de urmarit, Cezar Paul-Badescu face recomandari interesante si, oricum, e primul demers de acest fel din online-ul romanesc si merita salutat.

Daca prezentatorul e ok, nu acelasi lucru se poate spune si despre baietii de la tehnic sau de la promovare. Emisiunea nu are nici macar o categorie dedicata, e greu de gasit si de urmarit pe site. Va dam noi un pont totusi – urmariti tag-ul Cultube. Macar atat, vizibil nu e.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *