„Dr. Moalem spune poveşti fascinante astfel încât cititorii să înţeleagă uşor complexitatea ştiinţei moderne a geneticii.” – Dr. Temple Grandin, autorul cărţilor The Autistic Brain şi Thinking in Pictures

O carte revoluţionară, care va transforma ceea ce înţelegem despre noi înşine şi despre familiile noastre, dezvăluind că tot ce credeam că ştim despre genetică este greşit:

* genele nu sunt fixe;

* trăsăturile pe care le moştenim nu sunt de nemodificat;

* comportamentul nostru poate afecta modul în care genele sunt transmise copiilor noştri.

Am fost învăţaţi că nu prea avem de ales în privinţa a ceea ce primim sau ceea ce transmitem mai departe, pentru că moştenirea noastră genetică a fost fixată în momentul în care părinţii ne-au conceput. Greşit! Genele noastre sunt dinamice, unele se activează, altele se dezactivează, ca răspuns la ceea ce facem, vedem şi simţim. Şi toate aceste lucruri se pot schimba, ceea ce înseamnă că şi noi ne putem schimba. Genetic.

Cartea aceasta este un ghid pentru această schimbare. Nu mai suntem nevoiţi să ne mulţumim cu ceea ce ne-a fost dat. Putem să ne scriem singuri istoria!

Dr. Sharon Moalem este medic şi cercetător ştiinţific renumit, autor al unor bestselleruri New York Times (Survival of the Sickest şi How Sex Works). Cercetările şi scrierile sale combină medicina, genetica, istoria şi biologia pentru a explica în modalităţi noi şi fascinante felul în care funcţionează corpul uman. Cărţile lui au fost traduse în peste 30 de limbi.

MOŞTENIREA

Autor: Dr. Sharon Moalem
Traducere de Florin Tudose
Colecţia Trebuie să ştii
Nr. de pagini: 248
Preţ: 29.00 lei

Editura Lifestyle Publishing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *