Editura RAO anunţă apariţia cărţii Decizii dificile, de Hillary Rodham Clinton.

Probabil viitorul preşedinte al Statelor Unite ale Americii!

Pasionaţilor de istorie recentã, celor interesaţi de personalitãţile remarcabile de pe scena politicã a lumii, le oferim o carte care dovedeşte cu prisosinţă că o femeie puternică poate face cu succes carieră politică, care deschide o fereastră spre lumea diplomaţiei dezvăluindu-ne cum se negociează în chestiuni cruciale de politică externă.

„Bucuraţi-vă de volumul Decizii dificile pentru ceea ce este mai bun în el – o naraţiune elegantă şi inteligentă despre reuşitele în materie de politică externă ale lui Hilary Clinton, dar şi despre eşecuri.“
Entertainment Weekly

„O relatare valoroasă a istoriei.“
The Houston Chronicle

„Profunzime indiscutabilă.“
Financial Times

Cartea descrie crizele, deciziile şi provocările cu care s-a confruntat Hillary Clinton în timpul mandatului său de secretar de stat al SUA şi cum aceste experienţe i-au conturat viziunea proprie despre viitor.

După alegerile prezidenţiale din 2008, îşi propusese să se întoarcă la activitatea sa din Senat, însă, spre surprinderea ei, fostul rival, preşedintele ales Barack Obama, o invită să i se alăture în guvern ca secretar de stat. Această carte este povestea celor patru ani istorici extraordinari care au urmat.

„O poveste uimitoare… Mai presus de toate, este evidenţiată
perseverenţa de excepţie a doamnei Clinton.“
The Guardian

Alte titluri ale autoarei la Editura RAO:
Istorie trăită

Alte titluri despre Hillary Clinton la Editura RAO:
O femeie la putere, de Carl Bernstein

Hillary Rodham Clinton a fost secretar de stat al SUA din 2009 până în 2013, după ce a petrecut aproape patru decenii în domeniul serviciilor publice ca avocat, primă-doamnă şi senator. Este autoarea mai multor cărţi de succes, printre care memoriile ei, Istorie trăită, şi revelatoarea lucrare despre copii, It takes a Village.

 

Comunicat de presă al Editurii RAO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *