Hunter S. Thompson e mai mult decât un scriitor cult, e un personaj în sine. Și nu e rău ca din când în când să ne băgăm nasul bookaholic în toată nebunia pe care a generat-o în jurul lui și-n stilul neconvențional care l-a făcut celebru.

Începem light cu un interviu pe care Hunter S. Thompson i l-a luat lui Keith Richards, delicios în incoerența lui (sursa). Nu știm ce-au fumat, dar era de calitate.

Iar acum vă lăsăm cu un documentar cu un titlu sugestiv “The crazy never die” (sursa). Este făcut de frații Mitchell, cunoscuți ca “pionieri” ai pornografiei și ai cluburilor de striptease din San Francisco. În 1991 unul dintre ei, Jim, l-a omorât pe celălalt, Artie. Au ajuns și subiect de cărți –  X-Rated de David McCumberBottom Feeders de John Hubner9½ Years Behind the Mitchell Brothers’ Green Door de Simone Corday și de film, Rated X.

Scrisorile lui Thompson pentru Johnny Depp, prieten bun, în lectura actorului sper că le-ați văzut. Nu e ca și cum ar vorbi despre starea vremii și despre cât de dor le e unuia de celălalt. 🙂 Aici le avem. Iar aici Johnny Depp povestește cum s-au cunoscut.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *