Volumul GRANT. ATLAS DE ANATOMIE beneficiază, în perioada 21 februarie – 09 mai 2018, de o reducere de 43%. Cartea poate fi comandată în avans, la prețul special de 200 lei, urmând a fi livrată începând cu data de 10 mai 2018. Acest preț este valabil exclusiv în perioada campaniei, doar în librăriile online care aparțin Grupului Editorial ALL www.medlibris.ro și www.all.ro.

Editura ALL publică în limba română cea mai recentă ediție a Atlasului de anatomie Grant, care conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă.

De mai bine de 70 de ani, volumul traversează etape de continuă adaptare, pentru a satisface nevoile noilor generații de studenți, menținând în același timp tradiția de excelență a emblemei GRANT. Ilustrațiile extrase din specimene reale, prezentate în secvențe de disecție de la suprafață în profunzime, au transformat acest atlas de anatomie într-un instrument de studiu esențial. Ediția a XIV-a a fost revizuită cu meticulozitate, pentru a înlesni experiența de învățare a structurii și funcțiilor corpului uman.

Structura riguros organizată le permite cititorilor să extragă cu mare ușurință informațiile concise sau aprofundate de care au nevoie. Atlasul conține:
– Imaginile inițiale recolorate, la un nivel ridicat de vizibilitate a țesuturilor, ceea ce ajută la formarea de construcții 3D pentru fiecare regiune a corpului
– Diagrame schematice care clarifică toate conceptele anatomice
– Legende care descriu aplicațiile clinice, oferind indicații prețioase pentru practica medicală
– Mai mult de 100 de RMN-uri semnificative clinic, imagini CT, scanări cu ultrasunete și desene de orientare
– Tabele actualizate care ajută la clasificarea mușchilor, a vaselor sangvine și a altor informații anatomice esențiale.

Atlasul de anatomie GRANT se adresează studenților mediciniști, dar și profesioniștilor din domeniul medical pe care îi avantajează acest format practic și ușor de consultat.

În 2017 Grupul Editorial ALL a lansat MedLibris.ro, o librărie on-line specializată în carte medicală. Scopul librăriei online www.medlibris.ro este să răspundă nevoilor specialiștilor, dar și publicului larg, de a găsi rapid lucrări de referință în domeniul medical.

MedLibris.ro este singura librarie on-line care vinde carte cu specific medical, publicată de Editura ALL la cele mai bune prețuri din piață.

Colegiul Medicilor din România recunoaște relevanța portofoliului de carte medicală al Editurii ALL. Din luna mai, 2017, Editura este acreditată de Colegiul Medicilor, iar autorii români, care publică lucrări de specialitate la Editura ALL sunt recompensați cu puncte de educație medicală continuă.

Editura ALL, parte a Grupului Editorial ALL, are un portofoliu central de carte academică şi specializată, în care se regăsesc lucrări importante din domeniul ştiinţelor sociale, ştiinţelor naturale şi medicinei. Printre cărţile de referinţă care se adresează specialiştilor şi nu numai se numără Manualul Merck, Anatomia omului (Victor Papilian), o serie extinsă de manuale Harrison, Sociologia (Anthony Giddens), Diplomaţia (Henry Kissinger), Istoria filosofiei (Frederick Copleston), Istoria românilor (Constantin C. Giurescu), Istoria lumii (Immanuel Geiss), seriile Gallup și Franklin Covey.

 

Comunicat de presă al Grupului Editorial ALL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *