Editura RAO anunţă apariţia cărţii Strigătul păsării kiwi, un roman istoric incitant, cu acţiune dinamică şi personaje interesante. O poveste pasionantă despre dragoste, război, maturizare, pierdere, umilinţă şi izbăvire.

„Cea mai bună carte a trilogiei!“
Goodreads

strigatul pasarii kiwi-3DO saga de familie plină de culoare în minunatele ţinuturi din Noua Zeelandă. Povestea continuă în acest al treilea volum al seriei începute de Sarah Lark odată cu romanul În ţara norului alb. Finalul trilogiei se anunţă a fi unul palpitant: Gloria, strănepoata Gwynerei McKenzie, trebuie să lase în urmă ţinuturile familiare ale Noii Zeelande şi să călătorească în jurul lumii, în zorii secolului XX.

„Trilogia se încheie cu o poveste incredibilă şi câteva surprize. În acest al treilea roman al seriei veţi reîntâlni prieteni dragi, al căror viitor vă va ţine cu sufletul la gură.“
Amazon.com

„Saga începută cu volumul În ţara norului alb se încheie cu Strigătul păsării kiwi, iar această ultimă parte este profundă, tristă, dar în acelaşi timp plină de căldură… Un final perfect.“
Audible.com

„Strigătul păsării kiwi este o încheiere perfectă a unei saga care a fermecat cititorii de pretutindeni.“
Brillianceaudio.com

Născută la Bochum, în Germania, Sarah Lark, pe numele ei adevărat Christiane Gohl, a studiat istoria şi literatura. A descoperit Noua Zeelandă lucrând ca ghid turistic, îndrăgostindu-se iremediabil de oamenii şi locurile acestei lumi îndepărtate. Pasionată de călărie încă de la vârsta de 10 ani, Sarah Lark a abordat această temă în numeroase din scrierile sale, dintre care multe au devenit bestseller-uri internaţionale. În prezent locuieşte la o fermă situată în sudul Spaniei, unde scrie, cântă la chitară şi îşi cultivă pasiunea pentru cai.


 

Editura RAO anunţă apariţia volumului Grace. Biografia, de Thilo Wydra, un tribut adus lui Grace Kelly, actriţă de succes, câştigătoare a unui premiu Oscar, devenită prinţesă prin căsătoria cu prinţul Rainier al III-lea de Monaco.

Cartea conţine un interviu în exclusivitate cu prințul Albert al II-lea de Monaco!

„Thilo Wydra și-a scris cartea făcând cercetări aprofundate, discutând cu martori și contemporani. Biografia cuprinzătoare risipește multe stereotipuri și o prezintă pe Grace Kelly aşa cum era în realitate.“ (http://suite101.de)

Grace-3DCinefilii vor avea ocazia de a privi în interiorul lumii Hollywoodiene din anii 50 pentru a descoperi portretul cald şi generos al aceleia care a fost mai mult decât un chip frumos pe ecran.

De o frumuseţe strălucitoare şi o eleganţă clasică, renumită pentru bunul gust fără cusur, Grace Kelly, prinţesă de Monaco, inspiră în continuare femeile din lumea întreagă. Acum mai bine de trei decenii, în anul 1982, murea într-un accident care a stârnit multe controverse fiind și astăzi comentat. Actriţa preferată a lui Hitchcock a avut o viață în care evenimentele fericite și cele tragice s-au succedat, având un impact emoțional mondial, cu recorduri de audiență mediatică.

Biografia propusă de Thilo Wydra ne prezintă o femeie care, dincolo de rafinamentul vieții princiare, a fost un om fragil dar extrem de dedicat și hotărât. Pentru scrierea acestei cărţi, au fost scoase la iveală documente din arhivele familiilor Kelly şi Grimaldi. Autorul a luat legătura cu protagoniști ai poveștii, a străbătut traseele filmice și biografice, deseori întrepătrunse, ale prințesei Grace.

„Thilo Wydra scrie despre viața unei femei ale cărei eleganță și frumusețe fascinează și astăzi milioane de oameni.“ (perlentaucher.de / Das KulturMagazin)

Thilo Wydra este un jurnalist și scriitor german. A făcut studii de comparatistică, germanistică, istoria artei și teorie cinematografică la universitățile din Mainz și Dijon. Publică frecvent în Der Tagesspiegel, Frankfurter Allgemeine Zeitung și în alte cotidiane germane. A scris mai multe monografii și biografii dedicate domeniului cinematografic, printre altele Romy Schneider. Leben – Werk – Wirkung (2008), Alfred Hitchcock. Leben – Werk – Wirkung (2010) și Ingrid Bergman. Ein Leben (2016). Cartea despre Grace Kelly a fost dublată de un documentar Die zwei Leben der Grace Kelly pentru canalul TV ZDF History (2012).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *