Dragă bookaholicule,

Am găsit încă două site-uri de pe care putem downloada gratuit cărți. Se poate ca tu să le știi, pentru mine sunt o descoperire. Așa că n-am putut aștepta să strâng mai multe, să-ți dau o listă mai cuprinzătoare. Entuziastă, m-am gândit să ți le împărtășesc. 

DigiLibraries este unul dintre ele, unde poți găsi aproximativ 30.000 de titluri de cărți. Este un catalog online cu ebook-uri gratuite. Te poți desfăta cu volume din zeci de categorii, de la arhitectură la benzi desenate, economie, afaceri, cărți de ficțiune pentru copii sau adolescenți, critică literară, filosofie, religie, tehnologie și multe altele. Cât despre format, nebunie: poți alege pe cele compatibile pentru iPhone, iPad, Kindle, Nook, PC, MAC ș.a.

Celălalt site se numește sugestiv ManyBooks, cu un motto tare simpatic: ”The best ebooks at the best price: FREE!”. Cum să nu-ți placă să intri pe site-ul acesta? Aici vei găsi 29.000 de cărți, foarte bine organizate: poți căuta în categoria autorilor, a titlurilor, a genurilor sau după limba în care vrei să citești.

De asemenea, găsești apariții noi, recomandări sau te poți inspira în a downloada dintre cărțile care au făcut ravagii. De formatele volumelor nu mai vorbesc, la fel de multă bogăție ca și pe DigiLibraries. Iar descrierile cărților conțin multe detalii, chiar și de unde poți downloada audiobook volumul respectiv, gradul de dificultate al cărții, precum și de unde poți afla mai multe informații despre aceasta.

Sper că îți vor fi utile.

Cu drag,

O bookaholică.

P.S.: Noi am mai scris pe aici despre site-uri cu cărți gratuite. Dacă nu le-ai văzut, poți intra aici, aici sau aici. Nu uita că poți completa în comentarii și descoperirile tale.

 

Sursă imagine principală: onlinetechguru.org

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


3 comentarii
  1. Oana

    Mi-am cumparat un kindle am facut cont pe amazon dar nu ma lasa sa dowlandez carti cine stie sa-mi spuna si mie

    Reply
  2. emil

    Oare suntem un popor de vorbitori de limba franceza ,engleza etc,si din acest motiv se fac trimiteri spre site uri cu carti in alta limba decat romana?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *