Orice cititor bookaholic știe de parteneriatul nostru fain și de lungă durată cu cei de la Cărturești, brandul de care ne leagă, printre altele, pasiunea pentru cărțile bune și obiectele livrești frumoase și utile și dorința ca cititorii noștri să aibă parte de o super experiență atât pe site, cât și în librărie. Din 2013 ați tot văzut pe aici materiale susținute de Cărturești, recomandări de cărți alese de Bookaholic din librăria Cărturești, dar și propuneri de evenimente interesante ce au avut loc în librăriile Cărturești, concursuri cu premii Cărturești și multe altele. Sperăm noi ca măcar o parte dintre acestea să vă fi atras atenția și să vă fi bucurat. 

Fidelitatea voastră vă este, de altfel, răsplătită de prietenii de la Cărturești. Pentru că sunteți alături de noi, de astăzi, 23 iunie, și până la sfârșitul lunii, 30 iunie, pe lângă deja obișnuita reducere de 15% în librăria online Cărturești pentru cititorii Bookaholic, veți beneficia și de transport gratuit la orice comandă.

Atât reducerea de 15%, cât și transportul gratuit sunt valabile prin introducerea codului Bookaholic  0ADYT44K în procesul de finalizare a comenzii – la check out, acolo unde scrie Aplică Discount (detalii în imaginea de mai jos). Discount-ul Bookaholic nu se cumulează cu alte promoții și reduceri de pe site, dar transportul gratuit se activează inclusiv în cazurile în care nu se poate aplica reducerea.

discount Bookaholic-Carturesti

aplica discount Bookaholic-Carturesti

Așadar, chiar dacă comandați, să spunem, o carte de la Humanitas Fiction – luna aceasta, volumele de la Humanitas Fiction au 20% reducere – și o carte din selecția Cărți la temperatura verii – cu până la 40% reducere în perioada 1 – 30 iunie -, dacă introduceți codul Bookaholic la check out nu veți primi reducerea suplimentară de 15%, dar veți avea transport gratuit.

transport gratuit Carturesti

Apropo, înainte de a finaliza comanda de pe librăria online Cărturești, vă sfătuim să bifați încă o căsuță din josul paginii – înscrierea la concursul „Câștigă o excursie de 7 zile pe o insulă grecească”. Nu de alta, dar orice comandă are această opțiune (și poți plasa câte comenzi vrei tu până pe 29 iulie), iar insula pe care să îți petreci o excursie de 7 zile pentru două persoane într-un hotel de 3 stele este la alegerea ta. Poți citi mai multe detalii, inclusiv regulamentul concursului, aici.

excursie grecia carturesti

Oricum ați da-o, aveți toate motivele să vă încărcați bagajele cu noi volume de la Cărturești :).

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Un comentariu
 1. v.n

  obişnuiam să cumpăr de la cărtureşti-constanţa dar m-a supărat şefa de magazin :am vrut să-i dau spre vînzare câteva exemplare ale unui roman scris de mine şi publicat la tracus arte-MI-A CERUT NIŞTE FACTURI,ACTE ETC…..-nu mă interesau banii,dar fiind prima mea carte aş fi vrut să le pot spune cunoscuţilor interesaţi despre ea şi de unde să şi-o procure-probabil ştiţi că autorul primeşte un număr de cărţi,iar eu am primit cam multe—-aveam şi eu o ambiţie,care între timp mi-a “trecut”:să-mi văd cartea în raftul unei librării din oraşul meu natal—-sunt fraieri…chiar ar putea amenaja un raft cu autori constănţeni şi cred eu ar vinde ceva chiar dacă ar cumpăra NUMAI neamurile….
  până atunci în semn de recunoştinţă că mi-au scos la vânzare cărţile,fără ca eu să le cer acest lucru, eu cumpăr de la libris,tot cu reducere şi transport gratuit.
  ADOR BOOKAHOLIC
  cu drag V.N.
  p.s.am luat legătura cu dumneavoastră,d-ră Eli,pentru că dumneavoastră(CRED EU) mi-aţi şi trimis mesajul cu reduceri şi transport gratuit la cărtureşti

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *