În fiecare an îmi promit că mă voi pregăti ceva mai bine pentru vara următoare din punct de vedere financiar și că, în pofida micilor călătorii, spre sfârșitul vacanței nu voi mai fi la limită. Prostii! Nu se întâmplă niciodată. Așa că, după jumătatea lunii august, mă feresc, de obicei, să intru pe vreo librărie online de teamă că nu mă voi putea abține și voi începe să cumpăr cărți – sau muzică de însoțit lecturile, filme care să îmi completeze zilele lungi de vară, ceai care să mi le aromeze sau orice altceva -, reducând considerabil bugetul pentru chestiunile mai „banale” – cum ar fi mâncarea :). 

Însă anul acesta nu este nevoie să-mi mai fac griji – și nici tu, dacă-mi semeni -, căci prietenii de la Cărturești ne-au pregătit un august cu promoții de neratat. Mai precis, transport gratuit și reduceri consistente la cărți, filme, accesorii, papetărie, jocuri etc. Și acum, zic eu, micile delicii și răsfățuri intră în bugetul rămas de după vacanță.

Transport gratuit în București și în țară

Pentru ce a mai rămas din luna aceasta, toate comenzile pe care le vei face pe librăria online Cărturești, indiferent de sumă, conținut sau de greutatea acestuia, vor sosi cu transport gratuit, atât în București, cât și în țară. Și nu oricum, ci cu Urgent Curier, adică vei avea comanda acasă la tine cât ai clipi – ei, nu chiar, dar ai înțeles tu :).

Transport gratuit in luna august

Transportul gratuit de la Cărturești îți va permite să faci o economie destul de măricică, așa că vei avea ocazia să îți iei cam tot ce îți doreai de mult timp, dar ai amânat dintr-un motiv sau altul. Combinată cu vestea de mai jos, e numai bine.

Reduceri consistente la mixul tău cultural

Ce poate însemna „mixul tău cultural”? Să zicem așa: ești cititor înfocat, dar și cinefil pasionat și jucător de board games înrăit, așa că-ți vei alege de pe site-ul Cărturești cele mai noi apariții editoriale, câteva DVD-uri cu filme bune și unul (sau două? trei? câte vrei!) board games. Dacă comanda ta de mai sus te va costa peste 100 de lei, vei beneficia de 10% reducere; dacă va fi peste 150 de lei, nu te întrista, ai reducere de 15%; iar dacă aceasta va însuma peste 200 de lei, vei avea 20% reducere.

Reduceri la mixul tau cultural

Altfel spus, mixul tău cultural poate fi format din orice combinație îți dorești tu din rafturile de cartemuzicăfilmceaipapetăriejocuriboard gamesaccesorii ludice sau pentru cititori. Iar reducerile amintite se aplică pentru orice aranjament cultural care-ți trece prin cap, cu excepția manualelor ELT şi a ebook-urilor. Dar te descurci și fără, nu-i așa? 🙂

„În această casă se citește” – magnet cadou

Recapitulez: transport gratuit toată luna august oriunde în România și reduceri de 10, 15, respectiv 20% – în funcție de valoarea comenzii – la propriul tău mix cultural. Completez cu un mic, dar simpatic cadou oferit de prietenii de la Cărturești la orice comandă: un magnet special creat pentru bookaholicul din tine, cu mesajul: „În această casă se citește”. Dacă avea cineva vreo îndoială, să afle din prima :).

magnet cadou la fiecare comanda

 

Așadar, dăm iama în bugetul rămas de după vacanță? Așa, să nu ne pară rău că vara se apropie de sfârșit :).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *