Oamenii de la Cărturești încep anul în forță. Primul lucru la care s-au gândit după sărbători a fost faptul că fiecare dintre noi vrea cărți multe și noi în bibliotecă în 2014, așa că au promoții interesante și un premiu pe măsură – un voucher în valoare de 100 de euro.

Să vă spunem, mai pe larg, despre ce este vorba. 

Pe librăria online Cărturești, din suita de promoții, două ne-au atras atenția:

Prima este ideală pentru bookaholicii care preferă să citească în original: First & Best Discounts 30% – 50%. Adică, pe site, vă așteaptă peste 3500 de titluri în limbi străine cu reduceri consistente (30%, 40%, 50%). Singura ”problemă” este că trebuie să vă grăbiți – stocul este limitat și nu se vor mai face realimentări pentru unele titluri. Ați deschis pagina? 🙂

Cea de-a doua este ideală pentru toți bookaholicii (indiferent de rasă, sex, vârstă … ați prins ideea 🙂 ). Se numește, sugestiv, Ai livrare în 24h și 100 euro. Ce presupune? Aveți pregătită o selecție de cărți cu 20% reducere, cu livrare în 24 de ore. Dacă comandați cel puțin o carte din raftul amintit, intrați automat în tragerea la sorți pentru un voucher în valoare de 100 de euro.

Iată câteva dintre cărțile care ne-au atras nouă atenția din raftul respectiv: Orgia perpetuă. Flaubert și Doamna Bovary, Mario Vargas Llosa; Zilele și jocul, Norman Manea; Răni deschise – cultura sub dictatură (vol. II), Solomon Marcus; KahloMemorii din biblioteca ideală, Bogdan Suceavă; Războiul pulberii negre, Naomi Novik; Bucureștiul interbelic. 1935 (ediția a II-a); Realitatea și umbra, Andrei Cornea; 100 Mari Artiști, Charlotte Gerlings; Mortido, Ovidiu Nimigean și multe altele.

Trebuie însă să luați în considerare următoarele:

promoția începe astăzi, 23 ianuarie, și se încheie la sfârșitul lunii, pe 31 ianuarie (nu se cumulează cu alte promoții sau oferte);

pentru a ajunge în 24 de ore, comenzile trebuie să fie efectuate de luni până joi, până în ora 16;

tragerea la sorți are loc pe 3 februarie a.c., iar câștigătorul va fi anunțat pe blogul Cărturești;

voucherul este valabil exclusiv pe librăria online Cărturești;

premiul se va calcula la cursul BNR din data de 3 februarie 2014.

Spor la cumpărături!

P.S.: Nu uitați că librăria Cărturești ne este partener la sondajul organizat, în premieră, de Bookaholic – Care e cea mai bună carte scrisă de un autor român, apărută în 2013?. Voi votați și Cărturești vă premiază cu vouchere în valoare de 200, 150 și 100 de lei.

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *