Chiar dacă ai fost la Bookfest și ai plecat acasă cu pungi mari pline de cărți, de pildă, știi că, bookaholic fiind, niciodată nu sunt de ajuns cărțile pe care le ai în bibliotecă sau stocul de volume pe care l-ai pus deoparte pentru daruri. Vara e lungă, iar vacanțele abia încep să prindă contur. Probabil că la acest lucru s-au gândit și cei de la Târgul Cărții, librăria-anticariat despre care v-am tot vorbit pe aici de fiecare dată când am avut ocazia, când s-au hotărât să dea drumul unei promoții inedite: Black Friday – ediție de vară

Personal, n-am auzit până acum de o ediție de vară a deja celebrului Black Friday, așa că, atunci când prietenii de la Târgul Cărții ne-au povestit despre aceasta, mi s-a părut o idee grozavă. Nu de alta, dar întâmpin cu entuziasm orice reducere la cărți :). Mai ales dacă vorbim despre discounturi de la 40 și până la 90 % la peste 10.000 de cărți, atât în librăria online, cât și în anticariat. Am auzit că volumele cu pricina vor avea prețul cel mai mic de pe piață. Hai să nu credem pe cuvânt și să cercetăm „problema” cu ochii noștri :), începând de mâine.

Oferta include titluri diverse și o paleta largă de domenii acoperite, care sigur va mulțumi orice tip de cititor. Vorbim despre pagini de ficțiune și științe semnate de scriitori români și străini, cărți tipărite în limbi străine, volume din domenii precum artă, cultură, studiu, critică, ghiduri practice, tratate despre educație, scrieri pentru copii etc. – în ceea ce privește librăria Târgul Cărții – și despre cărți vechi și valoroase, ediții rare, dicționare, enciclopedii, poezie, literatura pentru copii ș.a.m.d.- în legătură cu anticariatul Târgul Cărții.

black friday editia de vara targul cartii

În plus, Black Friday de vară nu ține doar o zi la Târgul Cărții. Promoția de sezon va începe mâine, 26 iunie 2015, și se va încheia abia duminică, 28 iunie 2015. Așa că ai tot weekend-ul la dispoziție pentru browsing pe site, pentru a găsi cărțile pe care le așteptai de mult la reducere.

Spor la cumpărături și lecturi faine să ai!

P.S.: Ne-ar plăcea să te întorci aici și să ne spui ce cărți ți-ai luat de la Târgul Cărții de Black Friday – ediția de vară.

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *