Black Friday se petrece, în mod tradițional – mă refer aici la modelul american, preluat de noi – în vinerea de după Ziua Recunoștinței, sărbătoare care are loc în cea de-a patra zi de joi a lunii noiembrie. Așadar, anul acesta Black Friday ar pica pe 28 noiembrie. Și, așa cum sunt convinsă că știți cu toții, negrul acela din denumire înseamnă faptul că tot soiul de magazine oferă produse cu reduceri considerabile.

Cum suntem bookaholici, e firesc să ne uităm, în primul rând, la reducerile ce țin de prețurile cărților. Primii care deschid sezonul Black Friday cu oferte foarte bune sunt prietenii noștri de la librăria online Cărturești. Astfel încât mâine, pe 21 noiembrie, peste 15.000 dintre cele mai râvnite produse culturale ne așteaptă să le achiziționăm la prețuri cu totul și cu totul speciale.

Cu simpatica deviză „Tăiem prețurile ca tu să nu tai nimic de pe listă”, Cărturești.ro ne face bucuria de a avea 75% reducere la carte, atât la volumele în limba română, cât și la cele în limba engleză. Vă mai amintiți de tomul acela pe care vi-l doriți de mult, dar prețul v-a ținut departe de el, în repetate rânduri? Ei bine, reducerea de 75% sigur vi-l va face accesibil. Să nu mai vorbim de lista aceea lungă de cărți de citit pe care știm că o aveți tot timpul la voi și din care mai tăiați, din când în când, câte un titlu. Grație ofertei librăriei online Cărturești, acum o puteți bifa în întregime, mă hazardez să spun. Iar dacă menționez că mai e doar o lună până la Crăciun, atunci când cadourile curg în stânga și-n dreapta, cred că e suficient pentru a înțelege că ziua Black Friday de pe platforma online Cărturești ne este extrem de utilă.

Să nu uit: cititorii-cinefili sau cititorii-melomani sunt, de asemenea, norocoși. Nu de alta, dar Cărturești s-a gândit și la ei, punând la bătaie 50% reducere la film și 75% reducere la muzică. Mulțumiți de veste? 🙂

Pe final, să vedem care sunt cei trei pași esențiali pe care ar trebui să-i urmați mâine, 21 noiembrie, ziua Black Friday pe librăria online Cărturești:

1. Vă verificați, cu noaptea-n cap, lista de cărți, filme și muzică. Alegeți-le pe cele pe care vi le doriți de mult, așteptarea trebuie să ia sfârșit :).

2. Vă faceți o listă timpurie pentru cadourile de Crăciun – pentru prieteni, iubiți și iubite, părinți, ș.a.m.d., știți voi mai bine.

3. Fiți cu ochii pe Cărturești și, când intră reducerile pe site, nu-i iertați: cumpărați tot ce aveți nevoie :).

Vineri, 21 noiembrie, da? Ei, gata, spor la cumpărături!

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *