În noiembrie 2015, Cărturești împlinea 15 ani de existență. În aprilie 2016, a venit rândul la aniversare extensiei virtuale a Cărturești, librăria online Cărturești.ro, care a ajuns la onorabila vârstă de 7 ani. Noua versiune Cărturești.ro a fost gata să-și întâmpine oaspeții la țanc. Acum are straie noi, un design fresh și este și mai prietenos cu utilizatorii – intră pe site, joacă-te, recenzează, notează, recomandă sau adaugă pe lista de preferate orice produs*, apoi mergi pe blog și informează-te, citește cronici, participă la concursuri, află despre evenimentele din librăriile Cărturești, despre proiectele Cărturești și multe, multe altele. 

După ce ai întors site-ul pe toate părțile și i-ai experimentat fiecare cotlon, ești pregătit să mergi mai departe și să descoperi surprizele librăriei online. Așa cum ne-au obișnuit prietenii de la Cărturești, avem mereu motive pentru a intra, periodic, pe site-ul lor. Săptămânal, dăm peste tot felul de promoții, reduceri, campanii cu dichis, gândite atât pentru bookaholici, cât și pentru iubitorii de muzică, ceai, film, design, board games etc. etc.

În cele ce urmează, intenționez să-ți prezint, succint, câteva dintre surprizele de pe Cărturești.ro, pe care le găsești acum și de care cred că trebuie să profiți cât mai curând.

Una dintre cele mai faine este, cu siguranță, concursul în urma căruia poți câștiga o excursie de 7 zile pe o insulă grecească. Până pe 3 iunie, te poți înscrie în concurs plasând o comandă pe site și bifând, la finalizarea acesteia, faptul că vrei să participi. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi pe data de 4 iunie 2016 şi anunţat în pagina de campanie si pe blogul Cărturești. Dacă vei fi câștigător, vei putea alege insula grecească unde vrei să-ți petreci vacanța. Ai de ales între Corfu, Creta, Kos sau Zakynthos. Regulamentul poate fi accesat aici.

concurs site carturesti

Apoi, trebuie să faci cunoștință cu Târgul de-o șchioapă! O selecție specială pentru întâmpinarea zilei de 1 iunie, târg organizat exclusiv pe Cărturești.ro. Găsești aici tot soiul de delicii, de la cărți frumoase pentru copii la filme minunate, jocuri, jucării, accesorii, dulciuri și câte și mai câte! Nici părinții nu sunt neglijați, vor fi surprinși cu titluri de parenting și alte obiecte care le vor face viața mai ușoară și mai colorată. 🙂 Până pe 3 iunie ai ocazia să îți comanzi orice dorești de la Târgul de-o șchioapă cu reduceri de până la 50%.

targ de-o schioapa

See Concept merită toată atenția ta. Un brand franțuzesc celebru și-a găsit un loc perfect de privit lumea la Cărturești. Trendy, ușori, sofisticați, pastelați, diverși, confortabili: așa ar putea fi descriși ochelarii făuriți de See Concept. Pe mine mă atrag în special cei de citit – d’oh, bookaholic! Uite-aici ce faină este perechea aceasta.

see concept

De curând, ROD Cărturești a lansat și campania I love Bucharest, o colecție cu și din drag de oraș, numai bună de purtat, dăruit, împărțit. Poți alege tricouri faine cu desene (și mesaje simpatice) de George Roșu, Ioana Șopov, Paula Rusu și Pisica Pătrată. Eu zic să nu mai stai pe gânduri.

I love Bucharest

Bineînțeles că trebuie să ne oprim și la secțiunea de Rafturi alese, o categorie aparte pe Cărturești.ro, deja cu tradiție, care-și inspiră cititorii cu fel și fel de recomandări – de la Raftul Regal la Universul în pași mici și uriași, Școlărești, Raftul Star Wars sau Raftul BUN (lansat spre sfârșitul lui martie), totul e de scotocit, click-uit, răsfoit virtual. Sunt bucuroasă să te anunț că Bookaholic și-a găsit, din nou, loc printre Rafturile Alese, așa că, lunar, recomandăm noi și noi volume aici. Urmărește-ne cu atenție.

raftul bookaholic

Surprizele Cărturești.ro nu se opresc aici, să nu fim naivi. 🙂 Mai ai multe promoții de descoperit, așa că intră pe site și fă-ți de cap.

 

*Dacă vrei să le trimiți feedback celor de la Cărturești în legătură cu abia lansatul site, nu ezita să o faci la info@carturesti.net, vei vedea că efortul îți va fi răsplătit. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *