Cu diverse ocazii, v-am vorbit despre Târgul Cărții, o platformă online hibrid – librărie-anticariat -, acolo unde puteți găsi atât cărți noi, cât și cărți în ediții mai vechi, de anticariat. Pe foarte scurt, găsiți aici cam tot ce v-ați putea dori în calitatea voastră de cititori pasionați, din domenii precum literatură, psihologie, filosofie, istorie, etnografie, politică, spiritualitate, religie, critică, studii, cărți pentru copii, cărți în limbi străine etc., etc. Ceea ce nu poate decât să sune de la foarte bine în sus :). 

Cum suntem mereu în căutare de cărți noi, proaspete, abia apărute, dar și de cărți clasice, în ediții din copilăria sau adolescența noastră, cărți care, o mare parte din ele, nu au mai fost reeditate, ne bucurăm să vă anunțăm că Târgul Cărții are, până la sfârșitul lunii martie (atenție, mai e puțin timp!), o reducere frumoasă pentru noi: un discount suplimentar de 10% la toate produsele.

Poate nu vi se pare chiar așa spectaculos, dar, dacă adaug că unele cărți au deja reduceri consistente de 30-40%, la care se adaugă discountul prezent, atunci veți înțelege, cu siguranță, entuziasmul rândurilor de față.

Toate acestea sunt posibile pentru că prietenii de la Târgul Cărții aniversează trei ani de existență și vor să-și răsplătească clienții cu această ocazie.

Așadar, vă recomandăm să vizitați site-ul lor pentru a cumpăra cărți de librărie și cărți de anticariat cu reduceri de până la 90%. Dacă nu sunteți hotărâți ce să cumpărați (mai ales că vin sărbătorile de Paști, vremea când e frumos să vă faceți un cadou 🙂 sau să le dăruiți o carte celor dragi), atunci citiți cronicile și recomandările noastre, suntem convinși că veți găsi ceva pe placul vostru.

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *