Tocmai ce am aflat despre niște workshop-uri tare faine și suntem nerăbdători să vă împărtășim informațiile pe care le avem. Naked PR se află la prima ediție de cursuri de PR specializat din România, în domeniile Cultural & Arts, Business PR, Fashion PR, Celebrities PR, și este gândit sub forma unui proiect de superprofesionalizare al oamenilor de relaţii publice. Astfel, NAKED îşi propune să pună  punctul pe “i”-urile din PR-ul din diferite industrii, cu toate resorturile de imagine specifice. Începe să vă sune bine?

Școala Naked PR îți deschide porțile și vă așteaptă înscrierile până vineri, 18 octombrie. Iar de pe 21 octombrie sună clopoțelul pr-istic, de la 18.30, într-un loc ușor accesibil din București (va fi anunțat ulterior). Cursurile vor dura 7 săptămâni, cu o întâlnire de două ore și jumătate pe săptămână.

Proiectul Naked PR se adresează tuturor celor în căutare de upgrade şi newins, fie că sunt profesionişti, aspiranţi, angajatori sau pasionaţi de PR.

Care sunt profesorii Naked PR? Păi, unul și unul, desigur: Anca Dănilă de la Cărturești vă învață despre PR-ul Cultural & Arts; Cătălin Anchidin de la Parada Film va preda despre PR-ul pentru film; echipa Irina Milenkovici (“Fisher & Milenkovici”) și Suzana Vasilescu (Galeria Nicodim) vă va atrage atenția asupra PR-ului pentru galeriile de artă; Mirela Bucovicean (Molecule-F) va ține cursul de Business PR; cel de Celebrities PR va fi condus de Adelina Bortan, iar cursul de Fashion PR va fi susținut de Ana Bucur (Gucci) și Noemi Revnic.

Pentru a afla și mai multe detalii despre workshop-uri, intrați pe site-ul Naked PR.

 

Sursă foto: Naked PR

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *