CHEIA MAESTRULUI

Autor: Kevin Sands
Traducere din engleză de Ioana Socolescu
Colecţia: Young Fiction Connection
Nr. de pagini: 336
Preţ: 35.00 lei

Editura Trei

cheia maestruluiMaestrul Benedict Blackthorn, membru de vază al Breslei Spiţerilor, este pe cale să descopere cea mai de seamă reţetă a tuturor timpurilor: cea prin care se obţine Focul Arhanghelului – puterea supremă pe Pământ. Pe urmele lui se află un coleg de breaslă, care vrea să fure reţeta şi să folosească Focul pentru înlăturarea regelui Carol de pe tronul Angliei.

Când Maestrul Benedict simte că este în pericol de moarte, îi încredinţează ucenicului său Christopher Rowe misiunea de a salva reţeta şi, totodată, viaţa şi tronul lui Carol, precum şi soarta Angliei.

“Un debut spectaculos.” – Kirkus Reviews

“Magie, aventură şi multe chestii care explodează – ador cartea asta!” – Eoin Colfer

“Kevin Sands a creat un erou ambiţios, inimos şi plin de umor în Christopher Rowe, ucenicul spiţerului. Această aventură palpitantă vă va captiva.” – Ingrid Law

După ce a absolvit universitatea cu două diplome în fizică teoretică, Kevin Sands a lucrat ca profesor, cercetător şi consultant în afaceri. Locuieşte la Toronto, în Canada. Cheia Maestrului este primul său roman.

“Debutantul Sands a scris o poveste incitantă despre alchimie şi secrete adânc îngropate. Kevin Sands alternează abil părţile mai întunecate ale romanului cu momente de umor şi destindere, adăugând detalii picante în descrierea personajelor şi a contextului istoric. Toţi cei interesaţi de chimie, istorie, puzzle-uri complicate ar trebui să citească romanul.” – Publishers Weekly
P.S. Te mai iubesc şi acum

Autoare: Jenny Han

Traducere din engleză de Mihaela Doagă
Colecţia: Young Fiction Connection
Nr. de pagini: 376
Preţ: 39.00 lei

Editura Trei

te mai iubesc si acumLara Jean nu se aştepta să se îndrăgostească de-adevăratelea de Peter. Doar se prefăceau că sunt iubiţi, dar apoi lucrurile au devenit serioase. Acum ea nu mai ştie ce să creadă.

Când un băiat din trecut se întoarce în viaţa ei, Lara Jean îşi regăseşte sentimentele pentru el. Oare o fată poate să fie îndrăgostită de doi băieţi în acelaşi timp?

În această continuare sensibilă şi emoţionantă a bestsellerului international Tuturor băieţilor pe care i-am iubit (Ed. Trei, 2015) vedem iubirea prin ochii frumoasei Lara Jean. Dragostea nu e niciodată uşoară, dar poate că asta o face atât de minunată.

“Felul de a fi al Larei Jean – cu capul în nori, timidă, capabilă de emoţii puternice şi complet naivă când vine vorba de băieţi – sporeşte farmecul acestei poveşti.” – Publishers Weekly

“O emoţionantă explorare a iubirii adolescentine.” – Kirkus Reviews

Jenny Han a scris primul său roman, Shug (2006), pe când era încă la colegiu. Au urmat seriile de succes The Summer I Turned Pretty (bestseller New York Times) şi Burn for Burn (scrisă împreună cu Siobhan Vivian).

De aceeaşi autoare, la Editura Trei a apărut volumul Tuturor băieţilor pe care i-am iubit.
VISUL LUI SUMMER

Autoarie: Cathy Cassidy

Traducere din engleză de Alina Diana Ene
Colecţia: Young Fiction Connection
Nr. de pagini: 232
Preţ: 29.00 lei

Editura Trei

visul lui summerÎncă o poveste delicioasă din seria Clubul fetelor dependente de ciocolată, alături de Pasiunea lui Cherry şi Cufărul lui Skye.

Summer s-a visat dintotdeauna dansatoare şi, când apare un loc la şcoala de balet, şi-l doreşte dureros de tare. Gimnaziul se termină şi începe vacanţa dar, spre deosebire de geamăna Skye şi de celelalte surori, Summer nu are timp de petreceri pe plajă.

Concursul de balet devine noua ei obsesie, iar lucrurile încep să scape grav de sub control…

Cu cât încearcă mai mult să atingă perfecţiunea, cu atât se pierde mai tare.

Va realiza Summer – cu ajutorul băiatului care vrea să-i fie mai mult decât prieten – că visurile vin în tot felul de forme şi mărimi?

“Fiica mea era o cititoare foarte selectivă, aşa că am vrut să scriu cărţi pe care să nu le lase din mână, poveşti care să o facă să viseze, să-şi pună întrebări, să mediteze şi – de ce nu? – să înţeleagă mai bine viaţa.” – Cathy Cassidy

Cathy Cassidy a scris prima carte ilustrată la nouă ani, pentru fratele său mai mic. În copilărie îi plăcea să realizeze benzi desenate, pe care le vindea prietenilor cu 5 penny bucata. A urmat Art College în Liverpool, apoi a lucrat ca editor la revista Jackie. Timp de 12 ani a fost consilier sentimental la revista pentru adolescenţi Shout şi profesoară de artă, apoi s-a dedicat în întregime scrisului, publicând peste 23 de cărţi.

De aceeaşi autoare, la Editura Trei a apărut volumele Pasiunea lui Cherry şi Cufărul lui Skye.

 

Comunicat de presă al Grupului Editorial Trei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *