Librăria La Două Bufniţe Timişoara a pregătit pentru cea de-a XI-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest Bucureşti ce va avea loc în perioada 1 – 5 iunie 2016, un concurs pentru iubitorii de literatură derulat în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara „La Vest de Est / La Est de Vest”.

Concursul #bufnitelecitesc se va desfăşura pe durata Salonului Internaţional de Carte Bookfest Bucureşti şi se adresează iubitorilor de carte care vor vizita ediţia de anul acesta. Cei care doresc să se înscrie în concurs vor trebui să se fotografieze la panoul viitoarei librării din Timişoara situat în hala C1 şi să urce fotografia pe reţele de socializare însoţite de hashtagul #bufnitelecitesc. Dintre cei care vor participa cu fotografia însoţită de hashtag la concurs, se va alege un câştigător căruia i se vor asigura costurile de drum, masă şi cazare pe durata la cea de-a V-a ediţie Festivalului Internaţional de Literatură de la Timişoara „La Vest de Est / La Est de Vest” (FILTM), ce va avea loc în perioada 26 – 28 octombrie a.c.

Concursul #bufnitelecitesc este iniţiat de Librăria La Două Bufniţe, care se va deschide anul acesta în septembrie la Timişoara, în parteneriat cu Salonul Internaţional de Carte Bookfest Bucureşti şi Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara „La Vest de Est / La Est de Vest”. Acesta se desfăşoara între 1 – 5 iunie 2016, în cadrul Romexpo. Participanţii la concurs trebuie să aibă peste 18 ani şi să aibă rezidenţa în România.

Câştigătorul se va alege în data de 6 iunie 2016, prin tragere la sorţi folosind random.org, iar rezultatul se va afişa pe pagina de Facebook a librăriei: facebook.com/ladouabufnite. Câştigătorului i se vor asigura transportul cu trenul, masa şi cazarea la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură de la Timişoara „La Vest de Est / La Est de Vest”, ce se va desfăşura între 26 – 28 octombrie 2016.

Librăria La Două Bufnițe se va deschide în luna septembrie în Piața Unirii din Timișoara. Librăria, care va dispune şi de un spaţiu de cafenea, va fi recomandată de cărţi atent selectate, predominant din literatura română şi universală, ştiinţe umaniste şi artă, dar şi printr-un spaţiu de lectură dedicat copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *