Câștigător: Mihaela Gingirov

Este cea mai cunoscută carte de istorie a artei. Este o privire profundă asupra artei, deloc plictisitoare, care pune lucrurile în context și care aduce informații din cele mai diverse.  Este ilustrată, apărută în condiții grafice excelente (de unde și prețul – 150 lei). Directorul Muzeului Luvru spunea că este “aproape la fel de cunoscută ca Mona Lisa”. Istoria Artei scrisă de Gombrich este cu siguranță o carte pe care trebuie să o aveți în bibliotecă. E genul acela de volum la care te întorci mereu și mereu când ai o dilemă sau când vrei să regăsești un tablou drag.

Pentru a o câștiga, trebuie să ne răspundeți printr-un comentariu la o întrebare simplă: care este artistul tău preferat și de ce? Cu ocazia asta, descoperim poate artiști de care nu știam. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre cei care au respectat tema concursului. Vă rugăm să folosiți o adresă de e-mail validă și să vă semnați cu numele real. Deadline: 30 ianuarie, ora 12:00. Succes!

Citește cronica

Cristina Foarfă

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


182 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *