Orice cititor pasionat știe cât de importantă este lumina. Când stai cu ochii lipiți cu orele de o carte, când scrii pe un caiet sau când studiezi, lumina este esențială. De aceea, ne-am gândit că v-ar plăcea veioza Toucan, oferită de prietenii noștri de la Outlet Design

Câștigător: Diana Ciocan

Veioza are o formă haioasă, ce amintește de păsările toucan (colorate și cu ciocul lung-lung) și este produsă de Silly, un brand olandez care își propune să aducă zâmbetele pe fețele oamenilor prin obiectele lor.

Pentru a câștiga veioza, trebuie să ne răspundeți la o întrebare sau, mai precis, să ne spuneți o mică poveste. Vrem să știm despre nopțile voastre de lectură! Ce citiți noaptea, la lumina veiozei? Care sunt cărțile care nu vă lasă să adormiți?

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre cei care respectă cerința concursului. Vă rugăm să vă semnați cu numele complet, real și să folosiți o adresă de mail validă. Deadline: 5 aprilie. Succes!

Outlet Design este un magazin online unde găsiți mobilă și obiecte de design la prețuri de outlet (cu până la 60% prețul de magazin). Și sunt atâtea lucruri frumoase acolo! Aici aveți site-ul și, dacă vreți să fiți la curent cu noutățile, iată și Facebook-ul.

veioza-toucan

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


47 comentarii
 1. oana rusu

  In general, beletristica nu ma lasa sa dorm, iar, mai nou, suspansul, pentru mine, e intretinut mai ales de confesiune. O confesiune mai excentrica in zilele/ noptile astea: Complexul lui Portnoy de Philip Roth

  Reply
 2. ariadna

  noaptea citesc cel mai bine, de parca ma transpun cu totul in paginile cartilor pe care le citesc pe nerasuflate. acum sunt prinsa in cele 474 de pagini ale cartii Farame de viata de Zeruya Shalev. e o carte care exploreaza cu o patrundere psihologica si cu o sensibilitate remarcabila relatiile dintre parinti si copii; pur si simplu minunata. urmeaza Istanbul de Orhan Pamuk, dar aceasta sper sa o citesc la lumina veiozei rosii 🙂

  Reply
 3. TATIANA VOICU

  In general imi place sa citesc noaptea cind este clar ca treburile zilei s- au sfirsit si in casa este liniste. Acum citesc EGIPTEANUL de MIKA WALTARI. Lectura m- a prins si citesc circa 3 ore pe noapte.Imi place lectura de noapte ptr ca imi schimba impresiile de peste zi si am la ce sa ma gindesc pina adorm.

  Reply
 4. Matiz Carmen cristiana

  curiozitatea e de vina.de mica citesc noaptea.cred ca incercasem toate metodele de a putea citi fara sa ma descopere ai mei ca inca sunt treaza.mereu venea tati,obosit,cu ochii umflati si voce somnuroasa sa mai dea stingerea o data,si inca o data si inca o data.am pastrat dependenta si acum.nu e una de care scapi usor.iar drogul nu e unul.nu as putea da un titlu,nu as putea da un autor, sunt zeci,chiar sute.orice carte la care ii vad ultima pagina, e genul de carte-cafea care te tine in priza.

  Reply
 5. cristian liviu

  Eu citesc ca sa adorm, e o placere sa mai rasfoiesti o pagina si inca una cand e seara si liniste !!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *