Vă mai amintiți de frumosul târg de design românesc ”Made in RO”? Ei bine, dacă în luna mai ne bucurau cu un eveniment în cadrul Romanian Design Week, la începutul lui septembrie (7 – 8 septembrie) designerii români își fac bagajele și poposesc la Muzeul ASTRA din Sibiu.

Evenimentul ”Made in RO – Târg de design românesc” se află la cea de-a doua ediție. La Sibiu va face parte din programul de Animații Culturale „Anima ASTRA” și este organizat de Fundația Dala și Designist la Muzeul ASTRA (Pădurea Dumbrava nr. 16-20).

Astfel, târgul inedit ”Made in RO”, care promovează și aduce în atenția noastră obiecte de design create de artiști români, va face parte dintr-o serie de evenimente culturale desfășurate cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de existență a Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, cel mai mare muzeu în aer liber din România.

Creațiile designerilor de obiect pe care le veți putea admira la Sibiu în cadrul acestui eveniment explorează spațiul motivelor tradiționale reinterpretate contemporan în design. Printre secțiunile târgului, se numără ”Design de obiect”, ”Graphic design”, ”Design textil” și ”Decorațiuni & Accesorii”.

Obiectele pe care le puteți lua acasă sunt create de următorii designeri: Ciprian Vrabie, Cai verzi pe pereți, Alina Turdean, The Craft LAB by Irina Neacșu, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, Mihai Stamati, Ideogram Studio, Una ca Luna, Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Iutta, Mândra Chic, Minitremu, Ioana Corduneanu, Ciprian Manda, Ruxandra Sacaliș.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteți găsi la prietenii noștri și organizatorii ”Made in RO – Târg de design românesc”, Designist.ro, sau pe pagina de Facebook a acestuia.

Și, pentru a vă convinge 100 % că în weekend-ul 7 – 8 septembrie Sibiu este destinația perfectă, iată câteva imagini cu obiectele ce vor fi expuse.

Geanta cu aplicatie motiv traditional designer IuttaGeanta cu aplicație motiv tradițional. Designer: Iutta

Masa si taburet seria Furca colectia Vatra - Arhidot DesignMasa și taburet seria ”Furca”, colecția ”Vatra” – Arhidot Design

Veioza traforata Alina TurdeanVeioză traforată. Designer: Alina Turdean

Jucarie din lemn Micuta Coloana Infinita designer MinitremuJucărie din lemn ”Micuța Coloană Infinită”. Designer: Minitremu

Brosa Portul Traditiei designer Mihaela IvanaBroșă ”Portul Tradiției”. Designer: Mihaela Ivana

Farfurii puzzle Una ca LunaFarfurii puzzle – designer: Una ca Luna

Un comentariu
  1. Andreea

    Ce bine ca vine acest targ minunat facut de Designist si la Sibiu! Am incercat sa ajung la ultimul din Bucuresti, dar nu am reusit, asa ca acum ma simt foarte norocoasa! Yupiiii

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *