Despre prietenii noștri de la Designist și concentratul lor de idei fine, v-am mai povestit cu alte ocazii. Astăzi vă anunțăm că aceștia nu se potolesc deloc și organizează cel de-al doilea târg ”Made in Ro” – de data aceasta ediția se va desfășura sub umbrela ”Târg de design românesc” și va face parte din programul de evenimente al Romanian Design Week (17-26 mai).

Târgul se va întâmpla la Galeria Alchemia, în weekend-ul 25-26 mai. Evenimentul promovează designerii români, cu accent pe design de obiect, zona home deco. Tema ediției este ”Motive tradiționale românești în designul contemporan”, iar designerii invitați vor expune colecții noi, prezentate în premieră cu această ocazie.

Tot pentru prima dată se va oferi și un premiu, ”Best Design Made in Ro” – în cadrul târgului va exista o competiție care va premia cel mai reușit obiect de design lansat atunci și creat special pentru eveniment.

Sunteți curioși ce fel de obiecte vor fi expuse? Vă dăm un preview mai jos :).

Coastere cu motive traditionale by Culture Soup

Coastere cu motive tradiționale by Culture Soup

Farfurie din portelan cu motive traditionale by The Awesome Project

Farfurie din porțelan cu motive tradiționale by The Awesome Project

Jucarie din lemn creata de Mihai Stamati

Jucărie din lemn creată de Mihai Stamati

Sticker de perete Capra cu trei iezi creat de Cai verzi pe pereti

Sticker de perete Capra cu trei iezi creat de Cai verzi pe pereți

Lampa din lemn by Wamps

Lampă din lemn by Wamps

Lada de zestre, creatie Lightsquare

Ladă de zestre, creație Lightsquare

Și pentru că tot v-am dat deja câteva nume de designeri, haideți să vedem lista completă a participanților la târg: The Awesome Project, Ciprian Vrabie, Culture Soup, Lightsquare, Lemps, Martine Claessens, Cai verzi pe pereți, Alina Turdean, The Craft LAB, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, 11am architects, Mihai Stamati, Una ca Luna, Wamps, Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Alin Teglaș, Iutta, Atelierele Hărniciei.

V-ați trecut în calendar evenimentul, da? 🙂

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *