Dacă încă nu v-ați decis ce cadouri să cumpărați familiei și prietenilor de Crăciun, iată că prietenii de la Designist vin cu câteva sugestii, toate adunate sub umbrela unui târg made in Ro unde veți găsi numai numai create în România, de designeri români.

Dacă v-am făcut curioși, aflați că prima ediție “Made in RO – Design românesc de dat în dar” va avea loc pe 22 și 23 decembrie, în spațiul La Copac (str. Pitar Moș nr. 23, aproape de Str. Arthur Verona și Piața Lahovari). Acolo veți găsi piese deco, lămpi, accesorii, decorațiuni de Crăciun sau obiecte de vestimentație, toate cu semnătură de designer român.

Și că tot veni vorba, cu ce creatori te vei întâlni pe 22 și 23 decembrie, la târgul “Made in RO – Design românesc de dat în dar”?

Pe cei mai mulți îi cunoști deja de pe Designist.ro. Alții vor apărea în premieră, dar în ambele cazuri vei face cunoștință cu noutățile pe care ei ți le-au pregătit cu această ocazie: Ciprian VrabieAnca Fetcu.care?CutareRaluca ArnăutuLightsquareCai verzi pe pereți11am architects, Atelierul de Print, Bowtique, Atelier 44Alexe PopescuCuzinaAlin Teglaș, Una ca Luna etc.

Nu știm ce părere aveți voi, dar se anunță un weekend tare interesant.

organizator de evenimente, fotograf, owner Uncle Jeb Photo& Events, fost redactor Metropotam.ro, colaborări în presa culturală: Dilema Veche


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *