Ieri povesteam pe scurt, pe contul de Facebook al Bookaholic, că am fost la redeschiderea oficială a Librăriei Nemira Magheru și că ne-a plăcut noul spațiu, cald, elegant, mai mare și mai luminos decât cel anterior, cu un perete dedicat autorilor SF & Fantasy, rafturi dichisite și un loc de lectură (unde poți bea și un ceai sau o cafea), un spațiu împânzit de mesaje deștepte, strâns legate de universul cărților.

Cu siguranță ne-am petrece multe zile acolo, mai ales că oferta este atrăgătoare – peste 400 de titluri din portofoliul editurii Nemira și al altor edituri: cărți de science fiction, fantasy, young adult, mystery & thriller, literatură străină și autori români, istorie, psihologie, artele spectacolului -, iar cei mici au un loc dedicat cărților lor – Editura Nemi de carte pentru copii este prezentă cu un portofoliu bogat, într-un spaţiu special amenajat pentru copii. În plus, până la sfârșitul lunii, bookaholicii au parte de promoții speciale: fiecare a doua carte cumpărată este la jumătate de preț, cartea lunii, romanul Așteptându-l pe Bojangles, are o reducere de 25%, iar pachetele cadou au o reducere de 35%. Așa că avem toate motivele să-i trecem pragul.

Update câștigători

Felicitări, Felicia Bernstein și Claudia Ghimis!

Mai jos, câteva dintre fotografiile făcute la redeschiderea oficială de sâmbătă, 8 aprilie.

Premiile: 2 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare

Participând la acest concurs, poți câștiga unul dintre cele două vouchere în valoare de 100 de lei fiecare, oferite de Librăria Nemira Magheru și Editura Nemira.

Câștigătorii își pot alege cărți doar de la Editura Nemira în baza voucherului, care va fi ridicat personal din librărie cu actul de identitate. Data limită la care își vor putea lua premiul din librărie este 30 aprilie 2017. Voucherul poate fi făcut cadou cuiva drag mai departe odată ce a fost ridicat.

Cum câștigi unul dintre cele 2 vouchere

Pentru a participa la concurs, te rugăm să ne spui, într-un comentariu la acest material, ce îți place la noua librărie Nemira Magheru sau ce ți-ar plăcea să regăsești pe viitor aici 

Este permisă o singură participare de persoană (un singur comentariu înscris în concurs), iar câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința acestui concurs, s-au semnat cu numele real și complet și au lăsat o adresă de e-mail validă.

Mențiuni

Perioada de desfășurare a concursului: 10 – 17 aprilie, ora 23:59.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 18 aprilie.

Prin participarea la concurs, îți exprimi acordul de a primi newsletterul Bookaholic.

Mult succes!

123 comentarii
  1. Gamulea Andreea

    Colţul meu preferat din librăria Nemira este ,,Wall of Fame”. Desigur, şi felul în care sunt aranjate cărţile se împleteşte estetic cu mobilierul şi cu întreaga atmosferă.
    La cât mai mulţi bookworms fericiţi ❤

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *