Filmul produs de studiourile Pixar și lansat de Walt Disney Pictures este câștigătorul categoriei „Cel mai bun film de animație”. Regia este semnată de Pete Docter (Monsters. Inc., Up), animația fiind produsă de Jonas Rivera (Up) şi coregizată de Ronnie Del Carmen (Up). Coloana sonoră a filmului este compusă de Michael Giacchino (The Incredibles, Ratatouille, Up).

Inside Out spune povestea lui Riley, o fetiță de 11 ani, a cărei viață ia o întorsătură neplăcută când este nevoită să se mute împreună cu familia din Minnesota la San Francisco. În acest moment emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor care sunt complet depăşiţi de situaţie. Bucuria, Furia, Dezgustul, Frica și Tristețea se ceartă, discută în contradictoriu, cooperează, în încercarea de-a o face pe Riley să se adapteze situației şi să-şi găsească noi prieteni.

Editura Litera Mică a publicat sub licența Disney mai multe cărți cu eroii filmului Întors pe dos, invitându-i pe cei mici într-o călătorie nemaiîntâlnită, în locul unde nimeni nu a mai fost până astăzi: în mintea omenească!

Povestea filmului, Cartea mea de jocuri și activități, Învăț să citesc, Citesc și mă joc. Aventuri în țara imaginației și Totul despre mine sunt cărțile prin care cei mici fac cunoștință cu micuțele voci care locuiesc în mintea noastră, descoperă activități antrenante și, mai ales, deprind bucuria lecturii.

 

Comunicat de presă al Editurii Litera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *