În al doilea volum al seriei, Ruby îşi foloseşte capacităţile paranormale pentru a conduce misiuni periculoase şi pentru a pătrunde în mintea duşmanilor săi.

Dar atunci când îi este încredinţat un secret exploziv, Ruby trebuie să pornească în cea mai periculoasă misiune de până acum, de al cărei succes depinde nu doar viaţa ei, ci a tuturor copiilor din Ligă şi din lagărele de pretutindeni din America.

Luptând cu propriile temeri şi limite, Ruby va face orice pentru a-i proteja pe oamenii pe care-i iubeşte. Dar dacă să câştige războiul înseamnă să se piardă pe sine?

„Obsedant… Bracken construieşte o lume distopică terifiantă.” – Kirkus Reviews

„Ritmul alert al acţiunii creează suspans şi tensiune şi te face să aştepţi cu sufletul la gură continuarea poveştii.” – Publishers Weekly

„Un roman plin de dinamism, care te duce într-o călătorie fascinantă în timp.” – San Francisco Public Library

„Parcă-mi pierd, naibii, minţile, parcă chipul tău a fost scrijelit adânc în inima mea şi nu-mi amintesc când şi nu pricep de ce, dar cicatricea e acolo şi nu reuşesc s-o fac să se vindece. Refuză să dispară. Nu pot s-o estompez. Iar tu nici nu vrei să te uiţi la mine.”

Cărţile autoarei americane Alexandra Bracken au fost publicate în 15 limbi şi sunt 1# bestseller New York Times şi USA Today.

Născută şi crescută în Arizona, s-a mutat în est pentru a studia istoria şi literatura engleză la College of William & Mary din Virginia.

Fiica unui colecţionar şi fan Războiul stelelor, Alexandra Bracken a participat în copilărie la un lung şir de conferinţe Războiul stelelor şi târguri de SF, care i-au dezvoltat imaginaţia, dar şi dragostea pentru lectură.

În prezent trăieşte la New York, unde lucrează în domeniul editorial şi locuieşte într-un apartament cochet, plin de cărţi.

O găsiţi online la www.alexandrabracken.com şi pe Twitter la @alexbracken.

NICIODATĂ ÎNDUPLECATE

Autoare: Alexandra Bracken
Traducere din engleză de Camelia Ghioc
Colecţia Young Fiction Connection
Nr. de pagini: 576
Preţ: 45.00 lei

Editura Trei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *