După succesul viral al mesajelor de Valentine’s Day cu scriitori români, Julien Britnic lansează împreună cu florăria online OrașulFlorilor.ro Scriitori la Buchet – o serie de trei stickere cât se poate de reale care pot decora, la alegere, într-un mod vesel și surprinzător, orice buchet comandat de pe site.

Astfel, chiar dacă nu te cheamă Mihail, Ioan sau Eugen: în caz că îți dorești ca iubita ta să îți fie la fel de fidelă până-n eternitate ca Vitoria Lipan, poți alege stickerul cu Mihai Sadoveanu: „When you’re Sadoveanu, I’ll make you Happy!”; dacă ești un bad boy ca Lică Sămădăul din „Moara cu Noroc”, îi poți arăta aprecierea cu Ioan Slavici: „I’m a Slavici to your love”; dacă vrei să fii criticul ei literar favorit (pentru că cine altcineva i-ar putea analiza mai pertinent corpul ei poetic?), poți alege stickerul cu Eugen Lovinescu: „I’ll always be Lovinescu you, baby”.

britnic flori lovinescu

Julien Britnic e copywriter și remixer cultural. Coperțile sale clasice remixate au fost publicate în ziare și bloguri din toată lumea (Huffington Post, El Mundo, etc.).

sticker slavici britnic

Orașul florilor este o florărie online premium, creată de Sorin Manica, un absolvent al Facultății de Filosofie, căruia îi place să vadă oamenii oferindu-și flori. Orașul florilor se dedică frumuseții și prospețimii florilor în buchete, ghivece sau aranjamente, pune accentul pe modul în care esteticul îți poate îmbunătăți viața interioară și crede în puterea frumuseții de a aduce fericire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *