Ia să vedem. 🙂 E final de an, tragem linie, ne gândim la ce-am citit sau la ce-am mai fi vrut să citim, la ce ne-a plăcut cel mai mult, la ce-am descoperit. Niciodată nu citești prea mult și, la final de an, ai ocazia să-ți dai seama cât ai citit, dacă ți s-a părut că au fost mai multe cărți, dacă de fapt ai pierdut timpul cu alte lucruri sau dacă lectura a fost o prioritate sau nu.

Știți bine cum e, ne luăm cu multe altele, amânăm, găsim scuze și la un moment dat ne dăm seama că a trecut o lună de când am început și n-am terminat o carte. Iar la anu’, bineînțeles, ne propunem să citim mai mult. Nu știu despre voi, dar eu, făcând sondajul și gândindu-mă ce și cât am citit, mi-am dat seama că sunt undeva pe la 40 și un pic de cărți. Ceea ce e sub patru cărți pe lună, cum mi-aș fi dorit. Cum spuneam, la anu’ sau, cine știe, fac un maraton de lectură în vacanța de iarnă. 🙂 Voi câte cărți ați citit în 2014?

 

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


9 comentarii
 1. ana gradinaru

  citesc 4-6 carti pe luna, uneori doar 2-4, in functie de timp, cel mai ult citesc in metrou. o ora dus , o ora intors.

  Reply
 2. zincabeiu

  Si pentru ca cea mai minunata lectura este in noaptea dintre ani,voi incepe in curand Gabriel Osmonde (Andre Makine) “Calatoria unei femei care nu se mai temea de imbatranire”.
  Succes la citit in noul an ! Tuturor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *