Sunt cărți în care simți că ai putea fi parte din poveste. Și sunt scriitori cu care rezonezi perfect, despre care crezi că, dacă v-ați întâlni, ar fi singurii care ți-ar putea scrie povestea. Care dintre autorii de mai jos ar fi fost cel mai potrivit să fi scris o carte despre tine? În ale cărui cărți te vezi ca personaj? Hai să ne jucăm și să ne imaginăm cum ar arăta o carte despre noi, scrisă de unul dintre autorii de mai jos. 🙂

Puteți alege mai mult de un autor. Sperăm ca, în lista de mai jos, să fie cel puțin unul cu care să fiți pe aceeași lungime de undă pentru ca, ipotetic, să vă scrie povestea.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


11 comentarii
 1. oana anton

  Rodica ojog brasoveanu. Melania desigur.

  Desi imi place sa citesc diverse carti in care personajele au fel de fel de trairi, emotii si trec prin fel de fel de aventuri, imi este suficient sa trec prin acele emotii odata cu personajul 1-2 ore pe zi. Dar in rest am propriile aventuri, emotii si trairi. Personajele din carti au deseori vieti cam zbuciumate si triste (cel putin personajele mele preferate) si nu mi-as dori sa fiu nici unul din ele.

  Reply
 2. Cristina Tiţa

  Mi-ar plăcea să fiu personaj principal într-o carte scrisă de Julian Barnes. Cu toate că şi invers…

  Reply
 3. vasile popescu

  dacă tot nu se poate klaus iohanis îl prefer pe viorel nechita,şi dacă nici asta nu merge pe charles bukovski

  Reply
 4. rodica

  Mi-as dori sa fiu ,macar o zi,Alice Munro, sa pot scrie ,eu,” Fugara”,pana la urma ,as fi bucuroasa sa astept, precum Carla.Felicitari si multe salutari echipei, atat de tinere si cu multe deprinderi culturale!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *