Se poarta cartile! Chic, un pic snob, stilizat, asortat – un accesoriu cu tema literara da oricarei domnisoare un aer de intelectuala. Mai ceva ca ochelarii sau tricourile. 🙂 Cercei, pandantive, bratari, inele, brose  – dar ce nu se poate face pornind de la carti? Sa trecem la brizbrize deci.

 

 

 

Cercei sa fie! Aici gasiti o colectie cu multe perechi ca cea de jos. Una e faina, a doua e faina, dar toate arata cam la fel.

La Amb gasiti mai multa diversitate insa. Personal imi place si ca se pot deschide si tripleta literara.

 

 

 

 

 

 

 

Mai interesant este medalionul din argint cu cartea si ochelarii. Cam cliseu da’ merge, plus ca 25 dolari e un pret chiar bun.


Cine mai foloseste acum masina de scris? Nu prea multa lume dar cat de chic e sa o porti la gat? De aici.

Ca tot a venit vorba de scris. Masina ca masina, dar cine mai foloseste penita? Aici. Si, bonus, o carte cu vampiri. Hm. Lookul vintage e de efect.

 

 

 

 

 

Mergem mai departe. Cu pana mai scrie cineva? 🙂 Subtil colier. Mai aruncati un ochi pe site, mai sunt chestii faine.

Sa revenim la masina de scris, de data aceasta a Virginiei Woolf, sub forma de insigna. De aici se cumpara, scotociti site-ul cu incredere, sunt multe de adus acasa de acolo. Mi-a placut si colierul inspirat de Swift.

Mai girlish si mai de vara, asa, un medalion foarte… demonstrativ.

E foarte tare conceptul bratarii de mai jos. E o lista de carti care au fost la un moment dat interzise. I read banned books. Cam asa e. De aici se comanda.

Cum conceptele circula repede, aparent fara nici o legatura, mai gasim o bratara cu “banned books” Si un colier. Mai sa fie. 🙂

Iarasi bratari. De fapt, aici sunt multe, la alegere, cu texte literare pe ele. Ne plac, vrem.

Ideea de a face poseta dintr-o carte veche, groasa si cu coperte tari mi se pare genial de simpla. Imi propun sa scanez anticariatele in cautare de carti potrivite, ca nu pare foarte greu de produs acasa. Se cumpara de aici.

Nu ma pot abtine. Inca o serie de genti-carti. Aici. Minunate.

Inca o geanta. De data asta printata. Mesajul e simpatic. Aici.

Ai purta la gat asa ceva? Eu da. Aici e de gasit. Intrebarea este ce carte ai purta la gat?

Articolul asta ar putea continua mult si bine. Sunt o gramada de lucrusoare care ne fac vietile de bookaholice mai frumoase. Eu tot cu gandul la genti am ramas insa…

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


3 comentarii
  1. Pingback: Carte, biblioteca, poezie… de pe bloguri | The Club Of Serial Readers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *