V-am mai vorbit de Atelierul de Carte şi ce se poate face cu hârtia reciclată manual: din cărţi vechi, ziare şi reviste asemenea. Cum am intrat în sezonul podoabelor de sărbători, am decoperit că în Atelier pe lângă căticelele cu poveşti pentru cei mici şi cei mari, printre experimente pentru case de hârtie, şi-au făcut loc globuri pentru brad, felicitări pentru Crăciun, semne de carte noi.

Globurile sunt din hârtie reciclată şi apoi lucrată manual, firul lor este prins în rotundul hârtiilor, poartă la vedere urme vegetale şi textile decorative şi prind culori pe bază de apă.

O cutie de 9 globuri costă 90 lei şi aşa de frumos arată. Iar un glob 10 lei.
Găsiţi mai multe detalii pe pagina de facebook a Atelierului.

Din cărţi şi eco, se cam asortează cu ideea despre Crăciun a unui bookaholic. Şi dacă tot am trecut pe la Atelier, vă arătăm şi noile felicitări 100% naturale, cum ar zice spotu’, şi semne de carte reciclate.

O felicitare costă 15 lei. Le poţi comanda aici sau aici.

Cât despre semnele de carte, erau multe şi diferite. Nu mai spun că ne-au atras atenţia caietecalendare, lampadare, plicuri gravate sau cusute… Ce mai, treceţi şi voi şi vă minunaţi, că tot mergeţi la FILB zilele astea 🙂

În Numele Trandafirului. Semnele de carte costă între 7 şi 10 lei.

 

Să vă împodobiţi frumos, cu carte!

2 comentarii
  1. Pingback: 16 brazi din cărți crăciunesco-bookaholici « Bookaholic

  2. Pingback: Obiecte de Crăciun confecționate de mine pe care le dăruiesc alături de o carte - Bookaholic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *